DZ!KU2k18 Napisano 10 Kwietnia 2022 #650327 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2022 Wzór podania: Nick na serwerze: Katana Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: Byłem adminem na innym serwerze na tej samej serwerowni i mam juz dość duże doświadczenie w tym temacie. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak SID: STEAM_0:0:577495062 Link do profilu na STEAM: Społeczność Steam :: KATANA (steamcommunity.com) Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for Katana Kontakt: Społeczność Steam :: KATANA (steamcommunity.com) oraz forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę, że sie nadaje na tą posade, ponieważ jestem bezkonfliktowy, pomocny, kulturalny i mam dość duże doświadczenie jako admin. ToTylkoJanusz i min450 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
min450 Napisano 11 Kwietnia 2022 #650411 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Jak najbardziej jestem na tak Aktywny na serwerze Kulturalny Nie jest konfliktowy Dobrze gra Uważam że jak najbardziej nadaje się na tą posadę johnny nawalony dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny nawalony Napisano 11 Kwietnia 2022 #650427 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) +wiek +steam +doświadczenie -GT grasz tutaj dopiero od 3dni i już podanie składasz na admina ? ( no ale jak widzę jak siedzisz na serwerze to szybko nabijesz) +/- kultura +chlop nie jest konfliktowy na serwie to GT gryzie, ale zanim podanie zostanie rozpatrzone możesz mieć całkiem dobre GT, do innych rzeczy się przyczepić nie mogę. Niech drugi pokaże co umie, na okres próbny można go przygarnąć. Jestem na Tak Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez johnny nawalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 11 Kwietnia 2022 #650458 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Na tak. Fajna osoba można porozmawiać itd, Ma doświadczenie, nie wpada w żadne konflikty co daje spore plusy. Minusem lecz jest GT ale tak jak Johnny napisał do momentu rozpatrzenia podania pewnie jeszcze wbijasz te godziny. No i kultura +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToTylkoJanusz Napisano 12 Kwietnia 2022 #650485 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2022 Jestem na tak Kultura +/- Nie jest konfliktowy + Pomocny + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CTV qipper Napisano 13 Kwietnia 2022 #650603 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Ogólnie jestem tak: Z tego co gadamy na tsie to wydajesz się być spoko na serwerze bezkonfliktowy Steam jest AMX na tak Noi cie też czesto na serwerze widuje wiec jak inni piszą to GT na pewno nadrobisz Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez CTV qipper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 14 Kwietnia 2022 #650650 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2022 Na tak: +wiek +gt +doświadczenie w byciu adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 22 Kwietnia 2022 #651337 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 jako ze miesiac zaraz sie konczy twoje gt jest dobre admina posiadales juz doswiadczenie masz jakies cos tam zglaszasz amx jest chyba na dobrym poziomie xd steama tez posiadasz ale jak juz denys napisał to ta parowa @VisTeR.' ma ostateczne zdanie ale nie miej wazne moje ltore jest na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Kwietnia 2022 #651362 Administrator Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2022 Zapraszam na STEAM / PW. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Kwietnia 2022 #651771 Administrator Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi