Skocz do zawartości

[Support Admin] Julshi v2

Julshi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Julshi
Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:538109935CS
CS 1.6/CS:GO
*: CSGO
Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Jeśli jestem przy komputerze to mam przeglądarkę z forum cały czas otworzoną, jestem cały czas na bieżąco 
Coś o sobie: Mam na imię Julka, na co dzień gram w gry typu: csgo, valorant. Na sieci jestem od roku i sprawuje role Moderatora forum jak i admina serwera Only Mirage. Chętnie pomagam innym i jestem sympatyczna.
Doświadczenie: Jestem adminem Only Mirage, kiedyś opiekunem Arenek 1vs1
Dlaczego Ty: Jestem pomocna i zazwyczaj na zawołanie wbijam na serwer, są serwery na których często ktoś łamie regulamin a nie ma w tym momencie admina więc mogłabym się w tym przydać. Często patrze na forum i widać sporo zgłoszeń na różnych serwerach (np arenki) dlatego chciałabym pomóc.

Pozdrawiam ;D

*Można wybrać to i to*

A ja na nie

wiek git
doświadczenie jako tako, jak jest pewniak a tak to wychodzenie z serwera gdy ktoś cięższy do sprawdzenia
aktywność - można to sprawdzić nawet na mirku bo ma 2 czerwone gwiazdki i ledwo wyrabia godziny 
a ogólnie co do aktywności to jak ledwo wyrabiasz godzinki na mirku to nie wiem po co ranga która daje uprawnienia admina wszędzie jak ledwo z 1 sobie radzisz :) 
+ to co napisał @ErRoR_#1

A to już zdania nie można wyrazić bo przyjdzie wielki @Born który wie wszystko i zacznie oceniać? Znam wszystko :) nie musze czytać twoich lektur po to jest temat aby się wypowiedzieć a nie oceniać po wypowiedziach kogoś XD bo samemu ma się odmienną opinie?

powodzenia :D

Edytowane przez ALJZK

• Opiekun Sieci

Przepraszam, a czy Support Admin to ma mieć aktywność na wszystkich serwerach? Rozumiem, że na podstawie tygodniówki to jest rozliczanie, czy też aktywności obecnej.
Flagi są posiadane, a na siebie to już nikt nie popatrzy jak to jest z serwerami.

Nie słyszałem nic większego poza "skargą", która zadecydowała o odrzuceniu poprzedniego podania, zatem kolejny temat świadczy o chęci pomocy.
Na pewno przydałaby się kolejna osoba na tym stanowisku, jednak bez okresu ani rusz. Tym bardziej musiałabyś udowodnić wielu osobom o Twej stanowczości
i konkretności w banowaniu. Krótko mówiąc działanie z jakimś jajem.

• Weteran MH
Napisano (edytowane)

A ja na nie

wiek git
doświadczenie jako tako, jak jest pewniak a tak to wychodzenie z serwera gdy ktoś cięższy do sprawdzenia
aktywność - można to sprawdzić nawet na mirku bo ma 2 czerwone gwiazdki i ledwo wyrabia godziny 
a ogólnie co do aktywności to jak ledwo wyrabiasz godzinki na mirku to nie wiem po co ranga która daje uprawnienia admina wszędzie jak ledwo z 1 sobie radzisz :) 
+ to co napisał @kameleonn

Edytowane przez SadoS

23 godziny temu, kameleonn napisał:

na nie 

brak jakiejkolwiek aktywnosci na serverach poza mirkiem 

To już się zalicza do spłakania chce pomóc niech pomoże nawet na ten okres próbny dajcie jej szanse nie wiem @kameleonn nie to ze cię obrażam ale ty zawsze jesteś przymulony i masz brak chęci do życia jak cię widziałem na serwerze a po drugie niech każdy sprawdzi swój czas na każdym serwerze to w wtedy może się do tego przyczepić jak tasiemiec w człowieku. Moim zdaniem powinno się dać szanse.

Edytowane przez Fox_r2

• Administrator

Ogólnie widzę że jedno podanie zostało rozpatrzone a drugie nie.  Tak trochę dziwnie to wygląda ale no zdarza się.  Co do podania zostaje ono odrzucone pierwszą rzeczą jest ten burdel pod podaniem a drugą rezygnacja za zwykłego admina co według mnie  oznacza rezygnację z gry w na jakimkolwiek serwerze jako admin. Jeżeli się rezygnuje z zwykłego admina to po co ma się mieć support admina? Odrzucone. 

• Administrator

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...