RuskieFajki90 Napisano 13 Października 2015 #340099 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Narka. Musze odejac z sieci bo pewne osoby mnie podejrzewaja o wh, wiesz jak aie dobrze gra to tak sie ma. Aquax bralem Cie na poczatku za najlepszego h@ jakiego znalem. Lecz teraz juz nie uwazam, Pisze Ci na stwam/pw/ts3 a ty to ignorujesz. Nie mam zamiaru siedziec na takiej sieci. Zegnam sie z wami z powodu praktycznie jednej osoby, nie to nie admin ktory mnie zbanowal tylko ta osoba z wyzszej administracji. Pozdrawia, Nynka, EvO i Vandala. Pozoatalych nie. Tak jak obiecalem przekaze te 50 zl na siec. Ale nie wiem kiedy. Nara Michas bedziesz mial mnie z glowy i chyba juz nikogo nie znajdziesz do obrazania i wyzywania. Nynek byles bardzo fajna osoba ale musze sie pozegnac ;-(. EvO jestes bardzo pomocny. Vandal pozostajemy na fb, odchodze bo michas mnie obrazal i wyzywal. Nie mam zamiaru sie z kims tak nie madrym wyzywac. Kiedys was odwiedze. Nigdy nie spotkalem takiej administrachi Michas. Powinienes dawac przyklad a nie wyzywac, narka chlopaky. Papa Angelika i zycze Ci szczescia z Aklaksem. Mateuszku jeszcze do ciebie, obiecalem kase i ja przekaze. Jestes fajna osoba lecz ignorujesz duzo rzeczy. Sympatyczny i ogarniety. Jeszcze raz Papa. :-) ps rezygnuje z opiekuna cs go mod i mam nadzieje ze moje miejsce zajmie Vandal. Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OlCia Napisano 13 Października 2015 #340103 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Yyyyyyyyyyyy .... trzymaj sie, powodzenia w zyciu prywatnym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 13 Października 2015 #340105 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 HAAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH No siema, LwG- "Jestem stunterem, stunt to moje zyczu. Stunt to inaczej triki na tylnym kole. Na codzienn gram w pilke nozna, jestem pikarzen" Oto rozmowa z człowiekiem na "poziomie" (wysokim). "Help Mi Pliss!: _ Help Mi Pliss!: ? 1944: coś odjebał hah Help Mi Pliss!: hahaha evo Help Mi Pliss!: zajebisty 1944: było wstawić screeny Help Mi Pliss!: kurwa Help Mi Pliss!: jak ich nie mialem 1944: uwierz mi że są 1944: to jest steam Help Mi Pliss!: nie ma Help Mi Pliss!: sprawdzalem 1944: i nie ma innej możliwości 1944: cs_trike? Help Mi Pliss!: dobra Help Mi Pliss!: nie pisz Help Mi Pliss!: nie mam zabiaru siedziec na multi gownie z aklaksem ktory nie umie odpisac 1944: umie Help Mi Pliss!: nie nie umie 1944: tylko ma też życie prywatne Help Mi Pliss!: 5 dni nie odpiwac Help Mi Pliss!: dobra Help Mi Pliss!: nie pisz nic 1944: ssy są, ale jak się czituje to tak jest... Help Mi Pliss!: pojebany? Help Mi Pliss!: czitujesz na steam? 1944: są czity na steam Help Mi Pliss!: ale ja nie czituje Help Mi Pliss!: zjebie 1944: te same co na ns jeśli chodzi o scislosc Help Mi Pliss!: no i chuj Help Mi Pliss!: jesli to i tak nie czitowalem 1944: wiem że to trudne 1944: znaleźć 5 screenów 1944: przykre, ale prawdziwe Help Mi Pliss!: ssij Help Mi Pliss!: mi 1944: ale co? Help Mi Pliss!: zgaduj 1944: chuja nie masz więc nie wiem Help Mi Pliss!: spierdalaj Help Mi Pliss!: kim ty jestes w ogole Help Mi Pliss!: jakis zajerejstorwany czy banned juz? 1944: jaj też, bo jakbyś je miał to byś się przyznał, że czitowałeś Użytkownik Help Mi Pliss! zmienił status na: Offline." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 13 Października 2015 #340107 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 czesc i powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Października 2015 #340110 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Bajoo :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 13 Października 2015 #340112 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jeszcze na koniec pokazałeś swoje braki w rozwoju emocjonalnym sklinając, wyzywając itp. http://iv.pl/images/60207378608216833947.png http://iv.pl/images/58772316296354708346.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 13 Października 2015 #340115 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Kolejny pokrzywdzony przez sieć widzę :v No elooooooo XDDDD @Danke:* XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 13 Października 2015 #340116 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Sporo Ci również pomogłam, a Ty jeszcze na steam masz czelność podszywać się pod swoją mamę i pisać, że nie żyjesz. DRAMAT. :facepalm: Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 13 Października 2015 #340117 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Bez pozdrowień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylant Napisano 13 Października 2015 #340118 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 13 Października 2015 #340120 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Polecam. świetnie działa na nadgarstki, uda i inne miejsca przeznaczone do samookaleczenia się (nie zapłacili mi za reklamę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Października 2015 #340121 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Polecam przenieść post do ''humor'' bo przy poście danke mozna sie niezle uśmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
secutores Napisano 13 Października 2015 #340122 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 13 Października 2015 #340123 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Jak coś to odkupie WH za 20 zł ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 13 Października 2015 #340126 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 hahahahhahahahha :smiech2: Perfekcyjna rzecz na poprawę humoru Brawo mistrzu :like: Piss YO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 13 Października 2015 #340128 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Dziękuję za pozdrowienia Powodzenia w życiu Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Października 2015 #340129 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 :drinks: :smiech2: :drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 13 Października 2015 #340138 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Haha myślisz że dasz 50 zl N sieć i każdy zapomni. Pierwsza rzecz to wiara, uczciwość i prawda. Pieniędzmi nie załatwisz swoich problemów. Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jooffry Napisano 13 Października 2015 #340140 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Hahahahaha, ja to nawet nwm co napisać ze śmiechu. Pożegnania nie napisze bo do mnie też wyklniał ale to zlałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 13 Października 2015 #340143 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Hahhahahahahahahah cześć ziomek Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 13 Października 2015 #340149 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 OMG zgniłem niemiłosiernie #rakcontent Halo, Policja proszę przyjechać na Multizgreda, bo raki nam tu nie chcą zimować Aquax bralem Cie na poczatku za najlepszego h@ jakiego znalem. Lecz teraz juz nie uwazam, Pisze Ci na stwam/pw/ts3 a ty to ignorujesz. A co by Ci @aquax dał? Kopa w dupala Aaa bo on już murzyn, to nie odpisze, bo musi nosić 5km wodę żeby zalać te swoje suchary z Ciebie taka przedszkolanka jak z koziej d... wiesz co Dzieci przez Ciebie uciekają, ancymonie PS. Mamo Help mi pliss, jeśli to czytasz to proszę, nie dawaj mu szlabanu. Daj mu dwa szlabany. Jeden za odpały na forum i steam a drugi za to, że wczoraj szamał drożdżówkę z serem na przerwie (karygodne). I niech idzie spać bez kolacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 13 Października 2015 #340176 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Mimo wszystko trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 13 Października 2015 #340185 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Wtf xDDDDDDDDDDD kisne ziomek xDDD hahaha myslalem ze takie cos tylko w komediach zobaczyc mozna xDDDDD anyway bywaj xDDDD mam nadzieje ze Cie juz nikt nie bedzie wyzywal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal. Napisano 13 Października 2015 #340191 Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Eh,siemka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 13 Października 2015 #340192 Administrator Udostępnij Napisano 13 Października 2015 ''Ignorowałem'' Cię, ponieważ nie było mnie w domu mój drogi. Najlepsze jest to, że gdy nie ma kogoś dłuższy czas na steam to zmienia się status. Mi zmienił się na zaraz wracam i usłyszałem od niego, że się ukrywam. Żałosne. 95 % osób nigdy by Ci nie dało tutaj nic więcej niż admina. Ja chciałem dać Ci szansę, mimo że na prawdę mało co ogarnąłeś. Liczyłem że się rozwiniesz a teraz w zamian otrzymuję takie komentarze. Nie wiem, czy ktoś by z tobą dłużej wytrzymał niż kilka dni, ponieważ ciągle ''ryłeś beret'' przeważnie pierdołami, ale tak już jest u młodszych. Mimo wszystko dzięki za pomoc w rozkręcaniu cs-go modów i może kiedyś trochę wydoroślejesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi