wandi Napisano 16 Grudnia 2015 #366851 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Ta reklama na gorze ubiemozliwia wejscie ze strony startowej w panel usera, wiadomosci i powiadomienia. Trzeba z jakiejs wewnetrznej zakladki wchodzic. Denerwuje to To na trybie telefonowym chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziomek00725 Napisano 16 Grudnia 2015 #366904 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 Michas ma za dużo adminów na serwerach i trzeba mu troszkę zabrać bo nasz kochany technik będzie zbyt rozpieszczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 17 Grudnia 2015 #367014 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Michas ma za dużo adminów na serwerach i trzeba mu troszkę zabrać bo nasz kochany technik będzie zbyt rozpieszczony Nie wiedziałem, że to offtop @@MichaSiu Proponuję ten panel boczny przywrócić do poprzedniego stanu, chodzi mi o belki w nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 17 Grudnia 2015 #367188 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 http://scr.hu/0qayf/1elen delikatnie się rozjechało chyba a racja ... przestawiło mi się na 1024 nieaktualne żal.pl* botq :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 20 Grudnia 2015 #368839 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Dlaczego UBT ma dostęp do działu adminów, bądź tylko adminów dd2/inf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 21 Grudnia 2015 #369018 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 http://iv.pl/images/62387939614952188064.jpg Taka mała kosmetyczna uwaga / chyba powinno być IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Grudnia 2015 #369030 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Dlaczego UBT ma dostęp do działu adminów, bądź tylko adminów dd2/inf? Bo mamy mieć... Choćby po to żeby Wam ostrzeżenia Opiekunowie wklepywali, bo po powiadomieniu na steam/pw zdarza się że po prostu nikt tego warna nie dostaje A Admini bez bata nad sobą się po prostu rozleniwiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Grudnia 2015 #369111 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Bo mamy mieć... Choćby po to żeby Wam ostrzeżenia Opiekunowie wklepywali, bo po powiadomieniu na steam/pw zdarza się że po prostu nikt tego warna nie dostaje A Admini bez bata nad sobą się po prostu rozleniwiają. Od tego są moderatorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Grudnia 2015 #369116 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Widzę Wandi jakis problem masz Moderatorzy nie zawsze patrze na ubt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 21 Grudnia 2015 #369152 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Od tego są moderatorzy Najlepiej jest jak najbardziej skomplikować wszystkie procedury Może niech UBT sprawdza ssy i pisze do OP UBT albo S@ żeby tylko oni zdejmowali bany ;d Tabela serwerów nad każdym tematem - pomysł -10/10. Trzeba cały czas ją przewijać, dla mnie bez sensu takie utrudnianie. Zwłaszcza, że po odświeżeniu strony nie przenosi nas do miejsca w którym byliśmy, tylko na samą górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Grudnia 2015 #369229 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Tabela serwerów nad każdym tematem - pomysł -10/10. Trzeba cały czas ją przewijać, dla mnie bez sensu takie utrudnianie. Zwłaszcza, że po odświeżeniu strony nie przenosi nas do miejsca w którym byliśmy, tylko na samą górę. Popieram w 100%. Jak już musi być na górze, to dajcie chociaż możliwość zminimalizowania jej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 21 Grudnia 2015 #369236 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Najlepiej jest jak najbardziej skomplikować wszystkie procedury Może niech UBT sprawdza ssy i pisze do OP UBT albo S@ żeby tylko oni zdejmowali bany ;d Tabela serwerów nad każdym tematem - pomysł -10/10. Trzeba cały czas ją przewijać, dla mnie bez sensu takie utrudnianie. Zwłaszcza, że po odświeżeniu strony nie przenosi nas do miejsca w którym byliśmy, tylko na samą górę. Hmmm, a to dziwne... Ja jak odświeżam stronę to przenosi mnie do miejsca w którym byłem. EDIT @@bydlak : Czy odświeżam czy cofam to cofa mnie do miejsca w którym byłem. W sumie to nie jestem pewien jaki mam styl forum ale to chyba nie powinno robić różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 21 Grudnia 2015 #369373 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Hmmm, a to dziwne... Ja jak odświeżam stronę to przenosi mnie do miejsca w którym byłem. Jak odświeżasz czy jak cofasz? Bo u mnie jak odświeżam stronę to daje mnie do samej góry, jak wchodzę w jakiś temat póżniej biorę cofnij to mnie przenosi do tematu przy którym byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 22 Grudnia 2015 #369762 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Wezcie te tebelki z nowego stylu bo :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 23 Grudnia 2015 #370060 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Subfora bo wejściu w dany dział wyglądają dramatycznie. Jakby ktoś zrzygał się tekstem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Grudnia 2015 #370301 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Propozycja folderow do dzialu "Artykuly". Moze warto byloby podzielic je na sport, muzyka, filmy, inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 25 Grudnia 2015 #371867 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Nie mogę pisać tematów w dziale redakcja (artykuły i recenzje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Grudnia 2015 #371887 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Jest 8 h@.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Grudnia 2015 #371892 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Zmiana języki nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 26 Grudnia 2015 #372348 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Nie mogę napisać skargi @@MichaSiu nie moge nadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 26 Grudnia 2015 #372387 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 A ja niczego w dziale redakcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 26 Grudnia 2015 #372429 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Propozycja folderow do dzialu "Artykuly". Moze warto byloby podzielic je na sport, muzyka, filmy, inne? Po jaki grzyb to dzielić nic to nie zmieni ,a jakiejś świeżości przez to tez nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 26 Grudnia 2015 #372869 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Porządek, NeQ? Druga sprawa: chciałabym zaproponować, żeby userzy forum ze stażem na forum niższym niz "x" (tu niech góra ustali czy to rozpatrywać pod kątem daty rejestracji czy godzin spędzonych na forum) nie mogli wypowiadać się na forum w działach, gdzie pozostali umieszczają podania na moderatorów i inne funkcje na forum. Powód? Co taki użytkownik może wiedzieć na temat ogarniania danej osoby, jeśli zarejestrował się wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cthulhu2 Napisano 26 Grudnia 2015 #372902 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Porządek, NeQ? Druga sprawa: chciałabym zaproponować, żeby userzy forum ze stażem na forum niższym niz "x" (tu niech góra ustali czy to rozpatrywać pod kątem daty rejestracji czy godzin spędzonych na forum) nie mogli wypowiadać się na forum w działach, gdzie pozostali umieszczają podania na moderatorów i inne funkcje na forum. Powód? Co taki użytkownik może wiedzieć na temat ogarniania danej osoby, jeśli zarejestrował się wczoraj. Nie przejdzie bo ktoś zepsuł nabite godziny i nie jest to wiarygodne źródło :ninja: (co do starych ale dla nowych..^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 27 Grudnia 2015 #373554 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Usunąć kolesiostwo z Sieci TOTALNIE i poprawić kolor płci pięknej w legendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi