venividiwandi Posted January 9 Share Posted January 9 (edited) Nick: wandi Wiek: 23 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: miałem kiedyś modka na ts, pozdro master Posiadasz mikrofon?: tak Dlaczego własnie Ty?: siedzę codziennie na ts po pare godzin +6/7 dziennie Staż na sieci: wejdź w profil to zobaczysz Co wprowadzisz na naszego Ts? nic nowego oprócz dostępności administracji na serwerze, często siedząc na kanale piszą do mnie ludzie czy nie ma kogoś z administracji, mam nadzieje że po moim podaniu już będzie, pozdro Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): nie pamiętam Edited January 10 by wandi BORN2SPEED. and Bene 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 9 Share Posted January 9 Na tak Aktywność, staż, doświadczenie. Wymagania spełnione więc czemu nie. venividiwandi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzatanWojny Posted January 10 Share Posted January 10 Na tak Praktycznie codziennie go widuje na teamspeaku. Pomocny, życzliwy z doświadczeniem. Mefedr0n and venividiwandi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemeq COD400 Posted January 10 Share Posted January 10 Jak najbardziej jestem na tak, widywać go widuje, staż ma, doświadczenie również więc nie ma co, brać póki chętny venividiwandi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' Posted January 10 Administrator Share Posted January 10 Dobra morda do grania w CS jedyny powód dla którego ma się ochotę wchodzić na TS venividiwandi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bene Posted January 14 Share Posted January 14 (edited) Witamy @wandi po stronie niebieskich świateł lamp! Zapraszamy w niedzielę około 19:30 na pre-szkolenie. Daj znać, czy termin pasuje. Edited January 14 by Bene venividiwandi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bene Posted January 14 Share Posted January 14 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...