wandi Napisano 9 Stycznia 2023 #683232 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: wandi Wiek: 23 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: miałem kiedyś modka na ts, pozdro master Posiadasz mikrofon?: tak Dlaczego własnie Ty?: siedzę codziennie na ts po pare godzin +6/7 dziennie Staż na sieci: wejdź w profil to zobaczysz Co wprowadzisz na naszego Ts? nic nowego oprócz dostępności administracji na serwerze, często siedząc na kanale piszą do mnie ludzie czy nie ma kogoś z administracji, mam nadzieje że po moim podaniu już będzie, pozdro Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): nie pamiętam Edytowane 10 Stycznia 2023 przez wandi Bene i Born dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Stycznia 2023 #683277 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Na tak Aktywność, staż, doświadczenie. Wymagania spełnione więc czemu nie. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanWojny Napisano 10 Stycznia 2023 #683408 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Na tak Praktycznie codziennie go widuje na teamspeaku. Pomocny, życzliwy z doświadczeniem. wandi i Mefedr0n dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 10 Stycznia 2023 #683413 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Jak najbardziej jestem na tak, widywać go widuje, staż ma, doświadczenie również więc nie ma co, brać póki chętny wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Stycznia 2023 #683517 Administrator Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Dobra morda do grania w CS jedyny powód dla którego ma się ochotę wchodzić na TS wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Stycznia 2023 #684338 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Witamy @wandi po stronie niebieskich świateł lamp! Zapraszamy w niedzielę około 19:30 na pre-szkolenie. Daj znać, czy termin pasuje. Edytowane 14 Stycznia 2023 przez Bene wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 14 Stycznia 2023 #684339 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi