select1 Posted January 10 Share Posted January 10 Siemka wladłem na pomysł klasy premium . Klasa : Predator (Premium) Bronie: Famas/usp/he Umiejętności : 3 odbicia pocisku ( klasa podstawowa ma 2 - darmowa) , 1/10 z famasa lub 10/15 dmg dodane. i dodatkowy skok Staty: Int : 0 Życie: 10 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 25 Staty to do dyskusji/ zmiany jeśli by przeszła. PS; Chciałbym tylko napomnąć o klasie komandos i talib. komandos powinien się głównie zajmować nożem lecz siada z niego 3x bardziej z deagla niz taliba , więc wydaje mi się że może być coś nie tak. Choć mogę się mylić. Chciałbym by ktoś jeszcze to sprawdził , jak grałem to komandos 4/5 razy pod rząd zabija mnie jakby mial 1/1 /2. Lub to po prostu taki fart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A3ro Posted January 10 Share Posted January 10 Co do klasy to nie, lepiej przywrócić strażnika który miał 1/4 na odbicie pocisku A co do komandosa i taliba to @Born @aquax Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquax Posted January 10 Administrator Share Posted January 10 U komandosa i taliba w kodzie wszystko okej. Co do klasy premium przemyślimy select1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted January 12 System Share Posted January 12 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...