select1 Napisano 10 Stycznia 2023 #683451 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Siemka wladłem na pomysł klasy premium . Klasa : Predator (Premium) Bronie: Famas/usp/he Umiejętności : 3 odbicia pocisku ( klasa podstawowa ma 2 - darmowa) , 1/10 z famasa lub 10/15 dmg dodane. i dodatkowy skok Staty: Int : 0 Życie: 10 Wytrzymałość: 20 Kondycja: 25 Staty to do dyskusji/ zmiany jeśli by przeszła. PS; Chciałbym tylko napomnąć o klasie komandos i talib. komandos powinien się głównie zajmować nożem lecz siada z niego 3x bardziej z deagla niz taliba , więc wydaje mi się że może być coś nie tak. Choć mogę się mylić. Chciałbym by ktoś jeszcze to sprawdził , jak grałem to komandos 4/5 razy pod rząd zabija mnie jakby mial 1/1 /2. Lub to po prostu taki fart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 10 Stycznia 2023 #683459 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Co do klasy to nie, lepiej przywrócić strażnika który miał 1/4 na odbicie pocisku A co do komandosa i taliba to @Born @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Stycznia 2023 #683463 Administrator Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 U komandosa i taliba w kodzie wszystko okej. Co do klasy premium przemyślimy select1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 12 Stycznia 2023 #683856 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2023 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi