Fox_r2 1.6 GO:MOD Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) Twój nick podczas gry:Fox_r2 Godzina, data zdarzenia:około 19:05 11.01.2023r. Mapa:Tym razem cs_inferno coś w tym stylu STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:101729172 Uzasadnienie: No to jak gram sobie spokojnie awp znów ak znów i deaglem znów !@!#! Zaczeło się na kabul bo admin nie umie się pogodzić z porażka ale to inna sprawa ale za uwarzyłem tu bliźniaków normalnie XD. Grałem całego cache znów i nagle na inferno 1 runda ban i znów cheatowanie UWIELBIAM WAS. Zbanowany zostałem przez Furioza, a mam nadzieje że wrzuci te demka szybko i zostaną one szybko rozpatrzone bo chciałbym już sobie pograć dzięki. POZDRAWIAM ADMINÓW>>>>>>>>>>. Cuda się zdarzają Edited January 11 by Fox_r2 A3ro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 11 Share Posted January 11 @Nimmrod 24h na demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nimmrod Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 1 demko to moje https://megawrzuta.pl/download/129b259b73ba5879148fd823c04ed93a.html Ogólnie całą mapę czekałem aż zagra z awp ale grał tylko 2 razy gdzie na samym końcu demka widać jak celownik dosyć szybko leci od razu na głowę tam samo było kilka rund wcześniej ledwo wychyla i celownika na głowę 2 demko to hltv https://ehltv.hltv.org.pl/srv41452/HLTV-2301111826-css_kabul2.dem.zip 9:15 - celownik przy strzale 10:24 - kolejna padaka przy strzelaniu 13:00 - taki przeskok i kill 15:35 - celownik Ci się zaś trzęsie przy killu no po za ost kille gdzie twierdziłeś że awp Ci się zacięła ale celownik na modelu drgał 16:25 - to samo co up widać jak celownik się trzęsie 19:10 - nic tam nie ma to tylko nerwy gracza lub ręka mu się trzęsie Przy grze z awp lepiej to według mnie widać ale decyzja jak zawsze należy do ubt Edited January 11 by Nimmrod Fox_r2 1.6 GO:MOD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted January 12 System Share Posted January 12 9:15 -B 10:24 -B 13:00 -B 15:35 -B 16:25 -B 19:10 też -B Zastanawiam się, co Ty w ogóle tu rozpisałeś. Wielokrotnie wam się mówi, żeby nie używać HLTV pod aim'a (gdzie lagi są przecież potężne tego demka) Zmarnowany czas gracza na pewno - tu nawiązując do wczorajszej spinki na chatboxie @VisTeR.' Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted January 12 System Share Posted January 12 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...