pemeq COD400 Posted January 16 Share Posted January 16 Imię: Szymon Wiek: Tuż tuż 18 za rogiem czeka Czas spędzony na forum: 10d 19h 24m Doświadczenie w moderowaniu: Doświadczenie posiadam, miałem tą rangę tutaj jak i na innych sieciach Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Jak najbardziej Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: tak Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jak Gram to forum mam odpalone ciągle w tle i sobie co jakiś czas zerkam, jak zdarza się że nawet jak siedzę w szkole to przeglądam forum Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Staram się wchodzić codziennie na forum i być aktywny, pomagać ludziom na chatboxie i pilnować porządku, zdarzało się że bywały ze mną problemy co do kultury ale ostatnimi czasy staram się panować nad tym, przesiaduje dość często na forum w różnych godzinach jak i potrafię siedzieć do późnych godzin udzielając się na chatboxie i przeglądając tematy na forum, z moderatora zrezygnowałem bo miałem dość mało czasu i problemy rodzinne ale wszystko się unormowało i coraz więcej czasu mam teraz, szczególnie że zaczynają się też ferie. Gustaw and Fox_r2 1.6 GO:MOD 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted January 16 Share Posted January 16 nie, dopiero co pełniłeś rangi administracyjne u lolka na sieci i teraz chcesz tutaj? nie ma opcji Fox_r2 1.6 GO:MOD, Gustaw, pemeq COD400 and 1 other 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 16 Share Posted January 16 Na NIE Dopiero co wróciłeś wiemy mniej więcej z jakich powodów. To nie jest czas na Twoją kandydaturę. Fox_r2 1.6 GO:MOD, Gustaw and pemeq COD400 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Posted January 16 Share Posted January 16 Co Ty reprezentujesz tym podaniem? Pierwsze u Lolka Ci nie poszło to wracasz tutaj? Gdzieś tych 18 lat nie widać zbytnio u Ciebie. Kategoryczne NIE Fox_r2 1.6 GO:MOD, FRESHASFUCK, venividiwandi and 2 others 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox_r2 1.6 GO:MOD Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Wyższe wypowiedzi są z dupy wzięte ale to inna sprawa. Mówicie że był u Lolka no i co z tego powodu. Był moderatorem był już jest +. Nie zwraca się umiejętni ludzie uwagi na to że poszedł na inną sieć bo to jest hipokryzja. Wiek +. Gustaw:Pierwsze u Lolka Ci nie poszło to wracasz tutaj: tutaj Gustaw to do ciebie mam brak pytań i u Lolka jakby chciał to by tam został więc wiesz nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz pojęcia. Jest adminem na 400 jest Ale tak ogólnie dajecie mu na nie bo poszedł na inną sieć żenada nauczcie się w końcu nie oceniać człowieka od tego co zrobił tylko z tego co wyciągnął. Jestem na TAK 3 razy XD. Edited January 16 by Fox_r2 pemeq COD400, venividiwandi, Gustaw and 1 other 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BORN2SPEED. Posted January 16 System Share Posted January 16 Każdy ma prawo złożyć podanie w celach własnych jak i na podstawie swych przemyśleń. Nie róbmy wszędzie poligonu na temat wyżej wymienionego. Kto ma wiedzieć ten wie i niech każdy skupi się na sobie oraz nie ma sensu wspominać tutaj osób trzecich czy postronnych. Frustracja jest zrozumiała, ale też nie przesadzajmy z tym. Szanujmy zdanie każdego pemeq COD400, Fox_r2 1.6 GO:MOD, Bene and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted January 23 Share Posted January 23 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. pemeq COD400 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted January 23 Share Posted January 23 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...