pemeq #URLOP Napisano 16 Stycznia 2023 #684676 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Imię: Szymon Wiek: Tuż tuż 18 za rogiem czeka Czas spędzony na forum: 10d 19h 24m Doświadczenie w moderowaniu: Doświadczenie posiadam, miałem tą rangę tutaj jak i na innych sieciach Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Jak najbardziej Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: tak Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Jak Gram to forum mam odpalone ciągle w tle i sobie co jakiś czas zerkam, jak zdarza się że nawet jak siedzę w szkole to przeglądam forum Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Staram się wchodzić codziennie na forum i być aktywny, pomagać ludziom na chatboxie i pilnować porządku, zdarzało się że bywały ze mną problemy co do kultury ale ostatnimi czasy staram się panować nad tym, przesiaduje dość często na forum w różnych godzinach jak i potrafię siedzieć do późnych godzin udzielając się na chatboxie i przeglądając tematy na forum, z moderatora zrezygnowałem bo miałem dość mało czasu i problemy rodzinne ale wszystko się unormowało i coraz więcej czasu mam teraz, szczególnie że zaczynają się też ferie. Gustaw i Fox_r2 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 16 Stycznia 2023 #684677 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 nie, dopiero co pełniłeś rangi administracyjne u lolka na sieci i teraz chcesz tutaj? nie ma opcji Fox_r2, Livio, Gustaw i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 16 Stycznia 2023 #684681 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Na NIE Dopiero co wróciłeś wiemy mniej więcej z jakich powodów. To nie jest czas na Twoją kandydaturę. Gustaw, pemeq #URLOP i Fox_r2 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 16 Stycznia 2023 #684682 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Co Ty reprezentujesz tym podaniem? Pierwsze u Lolka Ci nie poszło to wracasz tutaj? Gdzieś tych 18 lat nie widać zbytnio u Ciebie. Kategoryczne NIE Fox_r2, Julshi, wandi i 2 innych dodali reakcje 2 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fox_r2 Napisano 16 Stycznia 2023 #684690 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 (edytowane) Wyższe wypowiedzi są z dupy wzięte ale to inna sprawa. Mówicie że był u Lolka no i co z tego powodu. Był moderatorem był już jest +. Nie zwraca się umiejętni ludzie uwagi na to że poszedł na inną sieć bo to jest hipokryzja. Wiek +. Gustaw:Pierwsze u Lolka Ci nie poszło to wracasz tutaj: tutaj Gustaw to do ciebie mam brak pytań i u Lolka jakby chciał to by tam został więc wiesz nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz pojęcia. Jest adminem na 400 jest Ale tak ogólnie dajecie mu na nie bo poszedł na inną sieć żenada nauczcie się w końcu nie oceniać człowieka od tego co zrobił tylko z tego co wyciągnął. Jestem na TAK 3 razy XD. Edytowane 16 Stycznia 2023 przez Fox_r2 Bene, Gustaw, wandi i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Stycznia 2023 #684742 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2023 Każdy ma prawo złożyć podanie w celach własnych jak i na podstawie swych przemyśleń. Nie róbmy wszędzie poligonu na temat wyżej wymienionego. Kto ma wiedzieć ten wie i niech każdy skupi się na sobie oraz nie ma sensu wspominać tutaj osób trzecich czy postronnych. Frustracja jest zrozumiała, ale też nie przesadzajmy z tym. Szanujmy zdanie każdego Bene, pemeq #URLOP, kameleonn i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 23 Stycznia 2023 #685661 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 23 Stycznia 2023 #685662 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi