Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: [s]elec[T]
Doświadczenie (w byciu adminem): Oczywiście że jest , prowadziłem serwery pod względem technicznym jak i wychowawczym. jakby zliczyć to dobre 3 lata pod rząd. Byłem opiekunem i Adminem za czasów 500k i woolfiego.
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10
Staż w CS-sie: 8/9/10 lat , nie jestem w stanie dokladnie powiedziec.
Steam / NonSteam: Steam.
Dlaczego Ty: Ponieważ Mam spore doświadczenie w kierowaniu serwerem, jestem bezwzględny. Myślę że przydałaby się pomocna dłoń jeśli chodzi o sprawy serwera. Nawet jeśli chodzi o sprawy techniczne jak i wychowawcze.
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie , ale 4/5 h dziennie na spokojnie po pracy , a czasem rano nawet dodatkowo.
Kontakt:  Forum/DC/Ts3/steam.
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[s]elec[T]/80.72.43.106:27022/  brakuje 5h / ale to do nadrobienia jutro.

Napisano (edytowane)

Edit. Jestem narazie na Nie dostałeś bana za czitowanie  zobaczymy jak sytuacja się rozwinie z twoim ub

Pozdro A3ro

Edytowane przez Azzazel
Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...