select1 Posted January 23 Share Posted January 23 Nick: [s]elec[T] Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Oczywiście że jest , prowadziłem serwery pod względem technicznym jak i wychowawczym. jakby zliczyć to dobre 3 lata pod rząd. Byłem opiekunem i Adminem za czasów 500k i woolfiego. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 8/9/10 lat , nie jestem w stanie dokladnie powiedziec. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Ponieważ Mam spore doświadczenie w kierowaniu serwerem, jestem bezwzględny. Myślę że przydałaby się pomocna dłoń jeśli chodzi o sprawy serwera. Nawet jeśli chodzi o sprawy techniczne jak i wychowawcze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie , ale 4/5 h dziennie na spokojnie po pracy , a czasem rano nawet dodatkowo. Kontakt: Forum/DC/Ts3/steam. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[s]elec[T]/80.72.43.106:27022/ brakuje 5h / ale to do nadrobienia jutro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A3ro Posted January 23 Share Posted January 23 (edited) Edit. Jestem narazie na Nie dostałeś bana za czitowanie zobaczymy jak sytuacja się rozwinie z twoim ub Pozdro A3ro Edited January 23 by Azzazel select1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 23 Share Posted January 23 Podanie zamknięte do czasu rozpatrzenia odwołania FRESHASFUCK, select1 and pemeq COD400 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted January 24 Share Posted January 24 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...