select1 Napisano 23 Stycznia 2023 #685701 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Nick: [s]elec[T] Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Oczywiście że jest , prowadziłem serwery pod względem technicznym jak i wychowawczym. jakby zliczyć to dobre 3 lata pod rząd. Byłem opiekunem i Adminem za czasów 500k i woolfiego. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 8/9/10 lat , nie jestem w stanie dokladnie powiedziec. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Ponieważ Mam spore doświadczenie w kierowaniu serwerem, jestem bezwzględny. Myślę że przydałaby się pomocna dłoń jeśli chodzi o sprawy serwera. Nawet jeśli chodzi o sprawy techniczne jak i wychowawcze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie , ale 4/5 h dziennie na spokojnie po pracy , a czasem rano nawet dodatkowo. Kontakt: Forum/DC/Ts3/steam. Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/[s]elec[T]/80.72.43.106:27022/ brakuje 5h / ale to do nadrobienia jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 23 Stycznia 2023 #685708 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Edit. Jestem narazie na Nie dostałeś bana za czitowanie zobaczymy jak sytuacja się rozwinie z twoim ub Pozdro A3ro Edytowane 23 Stycznia 2023 przez Azzazel select1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 23 Stycznia 2023 #685713 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2023 Podanie zamknięte do czasu rozpatrzenia odwołania select1, Livio i pemeq #URLOP dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 24 Stycznia 2023 #685796 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi