WariaciQ Napisano 8 Lutego 2023 #687323 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Wzór podania: Nick na serwerze: Mazi Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8): 7/8 (aczkolwiek bym musiał sobie większość poprzypominać więc aktualnie dałbym sobie 5/8) Doświadczenie: Byłem kilka razy adminem na innych forach pod innym nickiem (WariaciQ). Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:1:461724483 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/ToJaWariaciQ/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/MaZi/80.72.40.110:27027/ Kontakt: Discord, steam. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Według mnie przez moją aktywność na serwerze oraz doświadczenie które posiadam (gram w cs-a od 9lat) nadaje się na bycie Adminem na serwerze oraz zauważyłem że czasami nie ma adminów na serwerze gdy są potrzebni, nie mowa tutaj a samych cheaterach a o (wcześniej - dopóki nie było pluginu) txt, nadużywania mikrofonu (zwłaszcza jak niektórzy nie mają mutacji), kultura, cele itp. Wiem że nie gram jakoś długo na serwerze aczkolwiek community serwerowe mam wrażenie że mnie lubi oraz często mnie "proszą" żebym to ja szedł na spect i coś sprawdził. PS. Wiem że nie spełniłem wymagań dot. postów i konta na forum min 7 dni aczkolwiek nie chciałem żeby to wszystko było na siłę (zwłaszcza posty - których nie chciałem sobie specjalnie nabijać) a mam nadzieję że trochę przymkniecie na to oko i dacie mi spróbować moich sił jako admin. Skunksik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris22 Napisano 9 Lutego 2023 #687353 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Jestem za okresem próbnym. + aktywność +amx +wiek Jest to pomocny gracz, zawsze można liczyć na jego pomoc w każdej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 9 Lutego 2023 #687369 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Jestem również za okresem próbnym + aktywnosc +wiek +/- amx podszkolisz się z czasem Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobikkk Napisano 9 Lutego 2023 #687385 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Także jestem za okresem próbnym + amx + wiek + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunksik Napisano 11 Lutego 2023 #687665 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Podanie na + Opanowany Znany Doświadczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fredziak Napisano 11 Lutego 2023 #687681 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Jestem na tak dużo gra ogarnety potrzeba go na admina bo rzadko jest jakiś admin na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenway934 Napisano 11 Lutego 2023 #687683 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 Jestem za okresem próbnym. +aktywność +wiek +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strafelegit Napisano 14 Lutego 2023 #687983 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2023 można przyjąć na okres próbny @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 15 Lutego 2023 #687989 Administrator Udostępnij Napisano 15 Lutego 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi