Zebraczek Napisano 28 Lutego 2023 #689388 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 Twój nick podczas gry zebraczek Godzina, data zdarzenia: niedziela 23 40 Mapa: de dust albo eldorado STEAM_ID / IP: 83.11.249.3 1471538745 Uzasadnienie: prosze o odwołanie od bana bardzo był bym wdzieczny o rozpatrzenie wniosku o odbanowanie jestem uczciwym graczem po zatym servwer jest znakomity nie gram na innych serverach wyłącznie na waszym 45k prosze mnie potraktowac ulgowo dziekuje.Pozdrawiam Zebraczek ***Destro***, Fox_r2, Gustaw i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 1 Marca 2023 #689487 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 @WariaciQ zapraszam z dowodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebraczek Napisano 1 Marca 2023 Autor #689518 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 to sciagnij se ssy bo administracje macie zajebista i w chuj agarnieta dajecie dostep do administracji dzieciom skontaktuj sie z tym kto mnie zbanował zeby ci ssy moje podesłał bo ja ich nie mam kumasz ? nie zaopserwuja dobrze czy ma ktos czity czy nie tylko odrazu banuja banany a wiem ze macie dostep do moich ssy to prosze mi je podesłac to wstawie i udowodnie ze grałem czysto a jak nic nie mam zrobie skarge zeby ten admin nigdy adminem nie został Mefedr0n, kameleonn, Bene i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 1 Marca 2023 #689565 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 gracz dostaje ub admin był widziany wczoraj na forum około 16 nic nie zrobił @aquax oznaczam abyś się zapoznał i robił co tam chcesz z nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 1 Marca 2023 #689566 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi