xKamo Posted March 22 Share Posted March 22 (edited) Podanie o Admina COD 45K LVL - xKamo Nick na serwerze: Kamo Wiek: 25 Znajomość AMXX (0/8): Dawno nie korzystalem wiec powiem 4 Doświadczenie: Gralem regularnie w cs od 7/8 roku zycia i jak nie w kafejkach - LAN'y to w domu Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: tak SID: Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/xkamo/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/xkamo/ Kontakt: Steam, Forum Multi-Head, Instagram, DC, TS Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Poniewaz spedzam duzo czasu na serwerze i zawsze interesowaly mnie prywatne serwery takie jak cod mod. Jestem bardzo aktywny i tylko 1 raz widzialem admina na serwerze przez krotki moment. Chcialbym rozkrecic ten serwer poniewaz widze w nim potencjal i nostalgie. Gralem na takich serwerach majac 10/11 lat o ile pamietam i dalej sie nie nudza. Co mnie na serwerze drazni to: kultura, mala obecnosc admina i cele ktorych sie prawie nikt nie trzyma po czym kazdy kampi i czeka. Wiem ze nie spelniam w 100% wymagan forum ale postanowilem sprobowac, pozdrawiam. Edited March 23 by xKamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobikkk COD45K Posted March 22 Share Posted March 22 Jestem na nie. - Konto nie ma minimum 5 postów - Konto założyłeś wczoraj ( ,,Konto na forum musi być założone przynajmniej 7 dni przed złożeniem podania") +- dałeś link do swojego profilu na forum zamiast gametracka. - Wątpię że widziałeś tylko raz admina na serwerze i to przez krótki moment gdzie ja sam jestem na serwerze co dziennie. +- Na steamie masz 20 godzin przegrane ale pewnie wcześniej grałeś na nonsteam. xKamo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit COD45K Posted March 24 Share Posted March 24 Można dać szanse jeżeli gra i ogarnia + steam + wiek + aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRESHASFUCK Posted March 24 Share Posted March 24 Na nie wymagania praktycznie nie spełnione, grasz nie cale 5 dni wedlug mnie za krotko. Bobikkk COD45K 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit COD45K Posted March 26 Share Posted March 26 Odrzucone za krótko grasz + ostatnio brak zainteresowania serwerem Link to comment Share on other sites More sharing options...
strafelegit COD45K Posted March 26 Share Posted March 26 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...