tonio Posted March 23 Share Posted March 23 Data/czas zdarzenia: 23.03.2023 Nick Admina/Gracza: Moon Dowód(Ss'y/Demko): https://o22a.gotv.pro/srv55537/auto-20230323-2027-de_mirage.dem.zip Uzasadnienie: no to ogolnie ziomek placze przez 10min nie da sie wgl sluchac jak i grac, no coz nerwy puscily jak ziomek placze na vc przez 10min. Ogolnie no wiem ze nie powinienem go wyzywac ale no kurde ziomek ma admina i placze przez 10min jak nie wiecej na vc Świadkowie: nie wiem ale demko jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chap Posted March 23 Share Posted March 23 Uzasadnienie: no to ogolnie ziomek placze przez 10min nie da sie wgl sluchac jak i grac, no coz nerwy puscily jak ziomek placze na vc przez 10min. Ogolnie no wiem ze nie powinienem go wyzywac ale no kurde ziomek ma admina i placze przez 10min jak nie wiecej na vc Świadkowie: nie wiem ale demko jest Bardzo ciekawy, rzetelny i prawidłowy opis skargi, Szkoda że nic z niego nie da się wywnioskować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALJZK CS:GO Posted March 23 Share Posted March 23 (edited) Skoro sam się przyznałeś ze go wyzywałeś i dostałeś za to słusznego pewnie mute/gag czy bana, dla mnie ta skarga jest do zamknięcia. @Julshi @Szef Ed Edited March 23 by ALJZK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazownik ONLY MIRAGE Posted March 23 Share Posted March 23 Ja tylko tak od siebie dodam, jeżeli cię irytuje, ze ktoś „płacze” czy co tam robi, w skrócie nadużywa mikrofonu, istnieje taka opcja jak wyciszenie gracza. Jestem pewien, że wiesz jak jej użyć. Jest też dodatkowa opcja, trochę trudniejsza, zwracasz uwagę takiej osobie bez wyzywania jej i wtedy nawet nie dostajesz mute/gaga. Tak samo jak napisał ALJZK według mnie do zamknięcia temat bo opis sytuacji jest takim chaosem że szkoda gadać FUHRER 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted March 24 Share Posted March 24 Grając w cs:go powinieneś znać podstawy działania tej gry i przycisk do mutowania kogoś w tabeli. Jeżeli ktoś chce może nawet wyrecytować Pana Tadeusza na mikrofonie - Ty nie chcąc tego słuchać możesz go zmutować. Miałeś napisać skargę na kogoś a wyszło na to ze podpierdoliłeś sam siebie - niezłe jaja i podziwiam Gazownik ONLY MIRAGE, ALJZK CS:GO and Gustaw 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYBSON Posted March 24 Share Posted March 24 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...