SHIRO Napisano 27 Marca 2023 #692180 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Wzór podania: Nick na serwerze: Poj3banY Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Duuuuże od 10lat gram w tą gierke, adminem byłem supportem byłem mogę poradniki dawać adminom jak odróżniać sgj/sgs i inne od normalnego palenia rolki bo dużo osób nie wie w czym jest różnica, a ja i inni gracze potem dostajemy bany za ducka zwykłego Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: A to da się grać na nonsteamie? SID: STEAM_0:1:200573878 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/AkashiHiro/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Poj3banY/91.224.117.52:27140/, inne jeszcze ale jest incoguto Kontakt: Steam, discord, forum, messenger kto ma ten ma Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Nie Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Co tu dużo pisać, wróciłem do gierki, jestem codziennie no chyba, że jest tak mała ilość graczy, że stwierdzę, że nie będę im psychy rujnować to daje im pograć i nie wchodzę XD Przepraszam @VisTeR.' , że nie grałem wyboostuje cię do tego g4 na przeprosiny kameleonn i Mumin. dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 27 Marca 2023 #692181 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 wrócił syn marnotrawny co odszedł bez słowa pożegnania ale się nawrócił na dobra drogę dobra jestem na nie bo musiałem sam ich kurde pilnować a ty sobie poszedłeś na mały urlop co to ma być tak się nie będę bawił porówo jedna @VisTeR.' daj mu te flagi i za kare musi nas obu wyboostowac do g4 SHIRO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uselk Napisano 27 Marca 2023 #692185 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 imo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Kwietnia 2023 #692395 Administrator Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 Zapraszam na DC. CL/ kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 1 Kwietnia 2023 #692396 Administrator Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi