Nimmrod Posted July 11 Share Posted July 11 Nick: [H*s*E] Bambus i wiele innych Wiek: Nie podam O_o Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:32101585 CS 1.6/CS:GO*: Może być i tu i tu Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Cały czas jak jestem po pracy Coś o sobie: Siema jestem Bambus jak nie pracuję to gram, piję i oglądam anime pozdrawiam @kameleonn Doświadczenie: No takie nawet duże muszę przyznać, gram w te pistolety dłużej niż jak nie jeden jest na świecie Dlaczego Ty: A dla czego nie zawsze można spróbować. Nie no ale tak serio to ost liczba adminów aż poraża tak że +1 os przyda się *Można wybrać to i to* SzatanPicolo, Bewi DM+DD2 and kameleonn 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted July 11 Share Posted July 11 aha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaw Posted July 15 Share Posted July 15 -Podanie na odwal się -Nie kojarzę zbytnio -Dlaczego piszemy razem Cytat Dlaczego Ty: A dla czego nie zawsze można spróbować. - Na serwerach nie gra aż tyle ludzi i myślę, że admini narazie dają radę Na nie Nimmrod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' Posted July 15 Administrator Share Posted July 15 Podanie napisane na mój rozkaz więc nie ma co dyskutować Gustaw, FRESHASFUCK and BORN2SPEED. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' Posted July 15 Administrator Share Posted July 15 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Gustaw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...