kasjer Posted November 15 Share Posted November 15 Wzór podania: Nick na serwerze: Kasjer Wiek: 28 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: 20 lat w Counter-Strike , posiadałem swoje serwery 1.6 oraz GO. Kilka lat opiekun only mirage oraz GO MOD na dużej serwerowni - nie chcę reklamować. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście. SID: STEAM_1:1:75792917 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/kasjeer/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Kasjer/91.224.117.52:27140/ Coś chyba nie działa bo co się wejdzie to reset Musicie zarejestrować serwer. Kontakt: Steam/Forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak, chociaż wiem że nie spełniam wszystkich wymagań, ale o tym poniżej. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem doświadczonym graczem z doświadczeniem administracyjnym w sieci CS, potrafię rozróżnić dobrego gracza od cheatera, jestem dziennie rano na serwerze gdzie brakuje adminów - chciałbym pomóc w oczyszczaniu serwera z cheatującej społeczności. Myślę, że mógłbym także wiele wnieść w serwer/y, potrafię zarządzać serwerem "od strony FTP" . W razie pytań, zapraszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MiyaGu* Posted November 15 Share Posted November 15 Jestem na tak, wiek, doświadczenie, amx/ftp, steam szkoda, że konto tylko pod podanie :> kasjer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasjer Posted November 16 Author Share Posted November 16 13 godzin temu, ~MiyaGu* napisał: Jestem na tak, wiek, doświadczenie, amx/ftp, steam szkoda, że konto tylko pod podanie :> Jestem tu dłużej, po prostu się nie udzielałem na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
kameleonn Posted November 16 Share Posted November 16 wiek na plus doswiadczenie na plus steam okres probny kasjer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' Posted Monday at 05:50 PM Administrator Share Posted Monday at 05:50 PM Zapraszam STEAM/PW. kameleonn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisTeR.' Posted Monday at 05:51 PM Administrator Share Posted Monday at 05:51 PM Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...