kasjer Napisano 15 Listopada 2023 #698118 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 Wzór podania: Nick na serwerze: Kasjer Wiek: 28 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: 20 lat w Counter-Strike , posiadałem swoje serwery 1.6 oraz GO. Kilka lat opiekun only mirage oraz GO MOD na dużej serwerowni - nie chcę reklamować. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście. SID: STEAM_1:1:75792917 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/kasjeer/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Kasjer/91.224.117.52:27140/ Coś chyba nie działa bo co się wejdzie to reset Musicie zarejestrować serwer. Kontakt: Steam/Forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak, chociaż wiem że nie spełniam wszystkich wymagań, ale o tym poniżej. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem doświadczonym graczem z doświadczeniem administracyjnym w sieci CS, potrafię rozróżnić dobrego gracza od cheatera, jestem dziennie rano na serwerze gdzie brakuje adminów - chciałbym pomóc w oczyszczaniu serwera z cheatującej społeczności. Myślę, że mógłbym także wiele wnieść w serwer/y, potrafię zarządzać serwerem "od strony FTP" . W razie pytań, zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 15 Listopada 2023 #698129 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2023 Jestem na tak, wiek, doświadczenie, amx/ftp, steam szkoda, że konto tylko pod podanie :> kasjer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasjer Napisano 16 Listopada 2023 Autor #698140 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 13 godzin temu, ~MiyaGu* napisał: Jestem na tak, wiek, doświadczenie, amx/ftp, steam szkoda, że konto tylko pod podanie :> Jestem tu dłużej, po prostu się nie udzielałem na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 16 Listopada 2023 #698151 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 wiek na plus doswiadczenie na plus steam okres probny kasjer dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Listopada 2023 #698393 Administrator Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Zapraszam STEAM/PW. kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Listopada 2023 #698394 Administrator Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi