JacobeQ1401 Napisano 16 Listopada 2023 #698155 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Wzór podania: Nick na serwerze: JacobeQ1401 Wiek: 16 Znajomość AMXX (0/8): mysle ze pomiedzy 5 a 6 (ale bardziej 5) Doświadczenie: Doświadczenia jako tako nie posiadam sporego, ale byłem jakimś strażnikiem na jailbreakach i raz byłem administratorem na serwerze odd2 Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Niestety nie posiadam SID: STEAM_1:0:27028894 Link do profilu na STEAM: nie posiadam cs 1.6 na steam Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/sken512/ (nie wiem czemu nie wyswietla mi czasu na GT, ale na serwerze mam przegrane prawie 11 godzin, wiem że to nie spełnia warunków ale znam już ten mod calkiem dobrze i umiem wykryć cheaty) Kontakt: mozna sie skontaktowac ze mna na forum badz discordz (jacobeq_69) Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Oczywiście, że tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem aktywnym graczem na waszym serwerze i chciałbym dostać szansę na tej oto randze z powodu jakim jest bardzo mała aktywność waszych administratorów na tym modzie. Jestem aktywny na serwerze 3h dziennie w tygodniu, a w weekend nawet dłużej jeśli trzeba. Umiem również wykryć cheaty więc jest to kolejny plus jak dla mnie. Mam nadzieje, że dacie mi chociaż okres próbny. Życzę miłego dnia/wieczoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 16 Listopada 2023 #698156 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Gram na serwerze i rzadko Cię widziałam. -wiek -NonSteam, przez co idzie słabszy kontakt z Tobą Wybacz, ale Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 16 Listopada 2023 #698159 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2023 Na nie nawet nie ma sensu pisac dlaczego wszystko czarni na bialym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasjer Napisano 22 Listopada 2023 #698243 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2023 Ja tylko dodam swoje 5 groszy że chyba CIę jeszcze na serwie nie widziałem, a trochę jednak pogrywam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Listopada 2023 #698395 Administrator Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Aktualnie odrzucone. Brakuje trochę rzeczy w podaniu. kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Listopada 2023 #698396 Administrator Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi