Old GaMer Napisano 16 Września 2015 #329621 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam Pisząc tutaj wnoszę o niesłuszne zdegradowanie (Wymysly Czarnej) mnie ze stanowiska admina , w prawdzie nawet nie wiem za co mi został on odebrany , skarg na mnie nie było wiec proszę o wyjaśnienie , chyba ze Czarna znów dostała polecenie od moderatora . Z tego co widzę to zostałem zdegradowany z powodu nadmiernego obrażania graczy ,wiec czarna przedstaw mi chodź jeden dowód chyba ze nie masz takich to wyjaśnij mi dlaczego została mi odebrana funkcja na serwerze ?? Proszę o wypowiedz również bardziej kompetentnych tzn S@ . Jak bym coś złe robił to nawet bym odwołania nie pisał, a jednak nie mam nic na sumieniu i pisze odwołanie od decyzji "h@" która nie idzie w parze z rzecziwistoscia. Proszę każdego ADMINA , GRACZA z dd2 #1 o wypowiedz . dot powodu degradacji : http://multi-head.pl/index.php?/topic/71019-odd21-degradacja-roben/ Dodam tylko ze jeszcze wczoraj do godz 13:00 miałem admina a później nie grałem bo bylem w pracy. PS: Za długo na tej sieci jestem by obrażać graczy trzymam Kulturę a ktoś mi będzie wpierał nieprawdę . Z poważaniem RobEN . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 16 Września 2015 #329644 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Nie mogłeś z Tym na pw iść ? Poczekamy na odpowiedź OP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 16 Września 2015 Autor #329646 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Wandis nie mogłem z tym iść na PW bo z nią nie da rady gadać porostu zmyśliła to wszystko i nie pozwolę obrażać mojej osoby ,bo to co ona napisała w powodzie zdegradowania mija się z celem bo w rzeczywistości jest inaczej . Chce porostu by uświadomiła sobie ze z tej sieci tak szybko nie zrezygnuje , a ze ona jest taka (ci co maja wiedzieć to wiedza) a nie inna to nie idzie z nią pogadać bo trzeba by było przejść do "czynów" może wtedy bym się z nią dogadał . Po prostu czekam od niej na dowody w których obrażam graczy itp. Jeśli nie posiada takich proszę S@ o zwrócenie mi funkcji na serwerze. Zaznaczę ze już nie pierwszy jej taki wybryk co do mojej osoby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 16 Września 2015 #329654 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jestem ciekawa powodów degradacji- nie zauważyłam by admin Roben wyzywał graczy. Jak z nim grywałam zachowywał kulturę . Szkoda, by było utracić go jako admina na serwerze i mam nadzieję, że Czarna jeszcze przemyśli decyzje zwłaszcza , że Roben JEST i gra na serwerze a. nie tak jak część adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 16 Września 2015 #329660 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Również nie widziałem aby Roben wyzywał/obrażał innych graczy jak z nim gram/łem. Jestem za tym aby przywrócić go na admina, no chyba że są jakieś dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 16 Września 2015 Autor #329674 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jak widać po wypowiedzi 2 adminów , z "opiekunem" jest coś nie tak , czekamy dalej na Czarna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 16 Września 2015 #329676 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Ktoś regularnie usuwa logi z serwera więc ładnych screenów Wam nie pokażę ale gdy dowiem się kto tak robi to łeb urwę. Logi powinny być zachowane przynajmniej z 3 dni. No cóż, na szczęście lub nieszczęście wczoraj pobrałem logi http://www39.zippyshare.com/v/SbIS4er1/file.html Dialog na u@: Roben: czarna przedluz mu bana na 2 h Roben: jak możesz Czarna: nie Roben: wyzwal mnie Czarna: ojjj Roben: to mu sam jebne jak ten sie skoczy Roben: nikompetentna osoba jestes I tutaj ciekawa sytuacja ponieważ admin nie powinien nazywać tak "przełożonej". Jest to poważny serwer i powinniśmy szanować się wzajemnie. Już wcześniej widziałem podobne sytuacje, lecz usuwano mi logi. Robenie jest coś takiego jak amx_last oraz amx_addban i w ten sposób można legalnie i bez użycia bansa bana przedłużyć. Czarna też powinnaś wytłumaczyć dlaczego nie przedłużysz bo ten dialog brzydko wygląda w relacjach admin-opiekun. Obraza również nie na miejscu, podobno wcześniej szły większe obelgi ze strony Robena lecz bez dowodów jestem bezstronny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 16 Września 2015 Autor #329692 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 no i to niby jest powód do odebrania mi Admina ? za to ze napisałem ze jest niekompetentna ? nawet to nie obraza , ale tu nie o to chodzi . ""podobno wcześniej szły większe obelgi ze strony Robena """ - Malu czarna ci to pisała ?? bo ja jakoś nic sobie nie przypominam . Sam nawet byleś świadkiem niekompetentności Czarnej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 16 Września 2015 #329721 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Osobiście nie widziałem żeby roben kiedykolwiek obrazał.. Gra na tym serwerze już pare lat i dobrze go wspominam. Czarna też ma swoje humorki i prosił bym ją o przemylenie swojej decyzji.. edit. Malu nie musisz mnie poprawiać i pokazywać jaki jesteś Cool.. jezeli mam wypite mam prawo się pomylić pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 16 Września 2015 #329730 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 @Malu, pamiętaj, że nazywanie na tej sieci kogoś "przełożonym" innej osoby to spore nadużycie. Jeżeli nie znajdą się żadne większe dowody (udokumentowane), to admin moim zdaniem (ponoć na sieci działa jakaś sprawiedliwość) powinien zostać zwróconym. Kto z was nie używa wulgaryzmów? Jeden mu się zdarzył i to na u@, gdzie jak byłem adminem, to admini normalnie, bez cenzurowania od zawsze się porozumiewali, co nie ma znaczenia i nigdy nikomu problemów nie sprawiało. Przecież połowa śmietanki sieci na ts'ie leci równo ze słownictwem. W dodatku nazwanie kogoś niekompetentnym to nie obelga, a stwierdzenie czy określenie, na celu ma to zwrócenie uwagi osoby nazwanej na swoje czyny i przemyślenie decyzji, w tym wypadku nie wiem czy zwrot był słuszny, więc nie oceniam. Aczkolwiek powód na razie jest marniutki, a nawet więcej. Pozdrawiam. // Ojj jako odpowiedź na powód prośby (jeśli tak to można nazwać) przedłużenia bana wygląda na super ironiczną odpowiedź, sam bym się zdenerwował, jakbym zobaczył coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 16 Września 2015 #329732 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Roben, znam cię bardzo długo i wiem, że dobry chłopak z ciebie i nie wierze, że obrażałeś kogokolwiek na serwerze. Czarna, prosiłbym cię, abyś przedstawiła nam dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 16 Września 2015 #329738 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Znam Robena juz jakiś czas, gra w Bayernie. Cham z niego nieprzeciętny, nazywał mnie Kąsek. /a pisałem, że ankiet na wybór opiekuna się nie robi, takie są efekty kolesiostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 16 Września 2015 #329749 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Dziwi mnie że przy samej degradacji nie pojawiły się ss'y czy chociaż wycinki z konsoli/logów potwierdzające powód degradacji. Czekam z niecierpliwością na dowody. Proponuje żeby na przyszłość każdy opiekun swoją decyzję opierał na konkretnych dowodach. // Nie do końca rozumiem pytania. Mówię tylko że nie pojawiły się dowody z momentem degradacji co jest trochę dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Września 2015 #329844 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Malu miał przedstawioną sytuacje wcześniej. Po drugie Kain i Strike widzieli jak odnosi się do mnie na u@ i robi ze mnie nie powiem kogo. Miarka się przebrała. Nie chce mieć prowokatora na serwerze oraz kogo kto uważa się za mądrzejszego niż wszyscy na MH razem wzięci. Prosiłabym Strajka o wypowiedź w tym temacie o ile się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 16 Września 2015 #329861 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jeśli się nie mylę to mamy na każdym serwerze hltv, a na wizytówce sieci chodzi on nieprzerwanie. Słowo przeciw słowu, poszła degradacja, jest odwołanie, jest odwołanie, admin banujący, lub ten w którego stronę kierowana jest skarga proszony jest o przedstawienie dowodów. Zasłanianie się innymi adminami(Kain na forum jest raz na ruski rok tak szczerze...) lub Strikiem nie ma sensu. Każdy kiedyś komuś coś powiedział, nie każdy się obraża jak małe dziecko, które swoją wyższość ukazuje rangą. W odwołaniach od Twoich banów można zobaczyć że niechętnie przyznajesz się do błędu, zawsze grasz na zwłokę, szukasz kogoś kto Cię poprze. Do godziny 13.03 powinnaś wrzucić demko z HLTV na którym admin RobeN Cię obraża, lub inne dowody które posiadasz, inaczej powinno powędrować na Twoje konto ostrzeżenie za nie stosowanie się do regulaminu admina, który jako opiekun serwera powinnaś znać. Widział ktoś kiedyś by gracz dał odwołanie od czegoś, admin wszedł i powiedział że ten i ten widział że czitujesz, nie mam dowodów ale on widział więc ban zostaje? No właśnie:) Dziękuję ślicznie:) mały ps.ik:D Widzę szantaż emocjonalny. RobeN, trzymam za Ciebie kciuki niestety nie jestem pewny czy Ci się uda, jak baba się zaprze to i dwa konie nie pociągną, zapraszam Cię jednak serdecznie na COD+BF4+DD2 przyjemna atmosfera, dwaj przemili opiekuni, z rekrutowani z adminów, zabawna atmosfera na u@, nie jeden raz sobie tam kur*ami rzucamy i jakoś nikt nie ma nic przeciwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 16 Września 2015 #329879 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jeszcze jak Striker mial s@ kazał mi go banować za robienie ze mnie za przeproszeniem ku*wy na u@ Przebierał miarke coraz badziej. Jeżeli Wam nie pasuje to oddajcie mu adma a mi zabierzcie OP bo ja z taka osobą współpracować nie będę. Kain wypowie się jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylant Napisano 16 Września 2015 #329888 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jak miałem admina na jb nie raz rzucaliśmy takimi hasłami do siebie.Za bardzo przejełaś się swoją rolą na MH, i nie powinnaś się chować za innych jeżeli ktoś ci coś udowadnia.Moim zdaniem to ty zawiniłaś odbierając mu uprawinienia bez jakichkolwiek dowodów. Pewnie bd upomnienie ale raz się zyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 16 Września 2015 #329896 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Chłopie to 1 zdanie co to było ? Może sam zachowasz kultury ? Po co ten spam wiadomo co jest zamiast pisać tego typu bezsensowne komentarze poczekamy na potwierdzenie , na dowody jest na to 24 h , a każdy wrzuca może kultury i szacunku panowie trochę. To co każdy robi to jak walka o zabawkę w piaskownicy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 16 Września 2015 #329902 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Witam tak więc przejdę do rzeczy, wątpię ze mu udowodnisz ze on tak Ci pisał, jechał czy coś tam jeszcze innego, bez dowodu raczej nic tu nie zdziałasz a świadkowie moim zdaniem mało mają tu do powiedzenia, nie tylko u Ciebie na serwerze lecą bluzgi czy coś tam jeszcze bo szczerze na Cod 200 również czasem sobie pojedziemy ale to tylko i wyłącznie dlatego by była jakaś atmosfera a nie sztywno na serwerze i tylko, gra i jeszcze raz gra. Dobra kończę moim zdaniem wszystko zależy od OPS i H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adonai Napisano 16 Września 2015 #329906 Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Czarna, chcę zobaczyć konkretne dowody, a nie opinie kilku adminów! Jeżeli nie zobaczę żadnych dowodów, to roben zostanie przywrócony na swoje stanowisko. Przypominam wam drodzy użytkownicy, że ten temat nie jest dla was, więc kolejne wasze posty będą karane pkt ostrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 16 Września 2015 #329910 Administrator Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jeżeli nie będzie konkretnych dowodów zapraszam zarówno Czarna jak i Robena na konferencje Steam do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 17 Września 2015 #329985 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 No jeśli mi ktoś znajdzie logi sprzed około 2 miesięcy to dowody przedstawie z miłą checią. A konferencje raczej sobie odpuszcze bo on i tak jak zawsze obróci wszystko przeciwko mnie Możecie mu przywrócić admina ale poleci jeden głupkowaty tekst w moją strone i wyleci ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 17 Września 2015 #329994 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Witam! Mogę zabrać głos dopiero dzisiaj gdyż dopiero wróciłem ze służby. Po pierwsze astroe wchodzę na forum zawsze przed wejściem na serwer a ile czasu spędzam na serwerze możesz sobie sprawdzić. A że nie biorę udziału w tych jakże często dziecinnych i tak naprawdę o niczym dialogach to moja sprawa, gdybyś zaprosił mnie lub ktoś inny do rozmowy na konkretny temat jestem do dyspozycji więc takie komentarze pozostaw sobie. Po drugie zarzut niekompetencji jest tu zupełnie bezpodstawny, Czarna swoje obowiązki pełni rzetelnie, poświęca dla serwera dużo czasu. A facet wypisuje na u@ różne dziwne rzeczy( szkoda że nie porobiłem ss-ów), powinien mieć na uwadze rengę osoby do której to pisze o szacunku do płci nie wspomnę. Wiem, że na serwerze jesteśmy kolegami ale czy w życiu prywatnym ktokolwiek z nas odnosi się wulgaryzmami do swoich kolegów. Jeżeli tak to na krótka metę bo albo musiał by szukać nowych albo w końcu dostał by w dziób. Z tego co słyszę były kłopoty z jego zachowaniem już wcześniej o których nic nie wiem więc się nie wypowiadam, ale skoro doszło do zdjęcia rangi więc Czarna nie zrobiła tego tylko za jeden wybryk. Jeżeli chodzi o obrażanie graczy nie byłem chyba świadkiem takiego zdarzenia. Wszyscy lubimy odreagować przekleństwem, ja też to robię np gdy wyłapię heda ale nie kieruję tego pod niczyim adresem i staram sie zrobić to z jajem żeby było śmiesznie. Ale gdy ktoś zaczyna obrażać mnie lub innego gracza natychmiast reaguję. Bo co innego gdy wyzywamy się na u@ dla jaj a co innego gdy ktoś z powagą przypina nam łatki używając niecenzuralnych słów. We wszystkim trzeba znać umiar. Generalnie osobiście nic nie mam do Robena, traktuję go jak kumpla, wspólnie pracujemy na dobre imię serwera i apeluję o polubowne załatwienie sprawy. Proponuje aby Roben obiecał, że zmieni swój stosunek do Czarnej (jak będziesz chciał odreagować to możemy wspólnie poprzeklinać tylko bez szczerej złości i z jajem, ja umiem pośmiać się z siebie ) a Czarna wybaczy mu jego niefrasobliwość i da mu drugą szansę. Mam nadzieję, że dojdzie do konsensusu szkoda nerwów, szkoda atmosfery, szkoda admina.... To tyle, apeluję o rozwagę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 17 Września 2015 #330010 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Chciałbym zwrócić uwagę, że w tamtym roku dostałem ostrzeżenie w dziale UBT za to, że odmówiłem Czarnej zbanowania kogoś tam w amxbans podczas rozmowy na steam. Za sam fakt, że odmówiłem. Więc za sam fakt, że Czarna odmówiła przedłużenia bana na serwerze, powinna od ręki dostać ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Old GaMer Napisano 17 Września 2015 Autor #330042 Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Czekam na ostateczna decyzje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi