R4d3k Napisano 3 Września 2015 #315627 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 1. Imię: Radosław 2. Kontakt: PW/Steam 3. Lokalizacja: Irlandia 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Minimalnie 2 godziny. 5. Posty (min.400 sensownych): Posiadam, 912. 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Porządki, porządki i jeszcze raz porządki, bo to co ostatnio tutaj się wyprawia to dramat. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Tym, co nie zostanie zrobione przez innych moderatorów. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Oczywiście, zawsze. 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Posiadam na 100%. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: Nigdy nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia na forum. 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Jestem osobą opanowaną, pomocną, uczciwą, spokojną, nie wdającą się w konflikty. Jaki jestem taki jestem, dużo ludzi mnie tutaj "zna", więc wiedzą. Szczerze nie bardzo wiem co o sobie mógłbym jeszcze napisać, a zatem to, co napisałem powinno starczyć. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Doświadczenie mam. Byłem moderatorem kilkakrotnie. Może moja aktywność przez ostatnie dwa miesiące była znikoma, gdyż były wakacje, pracowałem, do tego przyjechała do mnie Ukochana i po prostu nic innego mnie nie interesowało. Również nie byłem "widoczny" i dalej tak można to sobie odbierać, ponieważ nie jestem osobą, która lubi sobie nabijać posty w jakikolwiek sposób, lub być w centrum uwagi. Teraz mam więcej czasu, a że nie widzę podań na moderatora to chcę pomóc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 3 Września 2015 #323956 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Oczywiście jestem na tak ,jeśli znów nie znikniesz. - Bardzo dobrze pełnił swoją funkcję - Potrafi każdy problem rozwiązać - Jest pomocny,ogarnięty i idealny na te stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Września 2015 #315626 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Miły, zabawny. Ma podejście. Były mod więc każdy wie ile wczesniej robił. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Września 2015 #315624 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Jako modek nie byłeś za aktywny ,miałeś już tą posadę ale z reguły na :mg: nic 2 razy się nie zdarza. 50/50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klakier Napisano 3 Września 2015 #315621 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 w sumie to tak posty godzinki wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Września 2015 #315619 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Oczywiście na tak, powodu UP już myśleliście xDD spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 3 Września 2015 #315613 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 4 Września 2015 #323788 Udostępnij Napisano 4 Września 2015 veto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi