Paxonman Napisano 3 Września 2015 #325671 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 End of the Summer Tournament Konkurs rozpocznie się 8.09.2015 a zakończy 21.09.2015 o godzinie 24:00. Wraz z rozpoczęciem konkursu ranking i levele będą zresetowane. Dlaczego warto brać udział w naszym konkursie: - Możesz integrować się z innymi użytkownikami Multi-Head, - W końcu możesz zobaczyć jakie talenty trzymamy na naszym forum, Zasady konkursu: - uddział w konkursie może wziąć każdy, - zakaz podszywania się pod czyimś Nickiem, - admini nie są brani pod uwagę konkursu, powinni sprawować pieczę nad nim i go kontrolować, - jeżeli osoba zostanie wykryta na wspomagaczach typu (wh,aim) a będzie na końcowym etapie w pierwszej trójce jest dyskwalifikowana, a jej miejsce zajmuje następna osoba w kolejności. - konkurs wygrywają 3 osoby, które osiągną w czasie trwania konkursu najwyższy ranking. Nagrody: - 1 miejsce klasa Premium na miesiąc, - 2 miejsce vip na miesiąc, - 3 miejsce 2x exp na 2 tygodnie. Po zakończeniu konkursu i ogłoszeniu wyników zwycięzcy są zobowiązani zgłosić się w tym temacie po odbiór nagród, w ciągu 2 dni od zakończenia konkursu w przeciwnym wypadku nagroda przejdzie na kolejnego gracza!! Konkurs odbywać będzie się na serwerze COD150. Pomysł konkursu: W4riat0s, wykonawcy Paxonman i W4riat0s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 3 Września 2015 #325686 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 interp ustawiony na 0.01 Jest tyle sposobów na obejście tego, że tylko śmiechłem jak to zobaczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 3 Września 2015 Autor #325676 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Powód kpin edytowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moge Marzyc Napisano 3 Września 2015 #325690 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 fajny pomysł ruszy niektórych do starań. szkoda że jestem 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W4riat0s Napisano 3 Września 2015 #325698 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Dokładnie ale bez problemu bedzie reset servera i wszyscy bedą mieli szanse. Organizujemy ten konkurs razem z Paxonman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Września 2015 #325706 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Czerwony tylko dla administracji. Czyli nagrody Wy opłacacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 3 Września 2015 Autor #325708 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Wszystko jest uzgadniane z H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W4riat0s Napisano 3 Września 2015 #325710 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Dokładnie wszystko jest dogadane czasami warto jest coś od siebie dać by zachecic wieksza ilosc osób do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wertymass Napisano 3 Września 2015 #315631 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 Jestem jak najbardziej za tym żeby odbył się Tylko aby admini kontrolowali troszkę częściej na tym forum to byłoby fajnie:) ale i tak nie jest już źle:) Podpisuję się pod konkursem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2015 #315600 Udostępnij Napisano 3 Września 2015 wielkie tak dla chłopaków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 7 Września 2015 Autor #326718 Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Prosze o restart serwera. Jestem bardzo zawiedziony postępowaniem Administracji, pomimo dużego zaangażowania mojego, Wari4t0sa i innych graczy z serwera COD 150, oraz ciągłego pisania proszenia a wręcz błagania o wysłuchanie i choćby najmniejszego kiwnięcia palcem zostajemy potraktowani bez jakiegokolwiek szacunku i jesteśmy zwyczajnie olani. Pisałem wiadomości o reset serwera, jedna, drugą potem w temacie konkursu i nic. Może nie jestem uprawnioną osobą do oceniania Administracji, ale Panowie tak się nie robi. Wy wymagacie szacunku i egzekwowania Waszych wymagać i poleceń a sami nie bierzecie pod uwagę próśb członków i adminów Waszego serwera. Proszę tylko o traktowanie się z szacunkiem i nie olewanie Naszych propozycji i starań. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W4riat0s Napisano 8 Września 2015 #327184 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Popieram przedmowcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 8 Września 2015 #327188 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Skoro napisał Mor'e7 ze reset zrobiony to jest zrobiony. Do dzieła i życzę miłej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W4riat0s Napisano 8 Września 2015 #327190 Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Wielkie dzieki panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 11 Września 2015 Autor #327842 Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Ze względu na to, że reset nastąpił 8.09.2015 konkurs potrwa do 21.09.2015 do godziny 24. Pozdrawiam i proszę wszystkich adminów do przekazania informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W4riat0s Napisano 22 Września 2015 #332826 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Konkurs zakończony. Wyniki : 1. Mogę Marzyć 2. DuDuś 3. Narwan[y] Gratulację i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paxonman Napisano 22 Września 2015 Autor #332836 Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy za bardzo dużą frekwencje i zainteresowanie naszym serwerem. Szczęśliwi zwycięzcy niech zgłoszą się do aquax po odbiór nagród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 24 Września 2015 #334000 Udostępnij Napisano 24 Września 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi