Skocz do zawartości

Podanie

Wyimagino

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Jakub

2. Kontakt: Steam/pw/GG/telefon

3. Lokalizacja: Rzeszów, podkarpackie

4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): na forum dziennie przebywam około 5h. Zawsze mam czas na przeglądanie tematów oraz szukanie dziury w całym. Ogólnie rzecz biorąc jestem czujny.

5. Posty (min.400 sensownych): posiadam 155 sensownych postów, lecz posty to tylko liczba, którą można nadrobić.

6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): na forum chciałbym pilnować porządku. Porządek to podstawa, dzięki której na forum panuje spokój. Moim priorytetem jest pomoc użytkownikom, wyjaśnianie spraw często męczących. Bez problemu mogę również wspomagać drużynę Ubt. W końcu chyba wszyscy dążymy do osiągnięcia perfekcji na naszej sieci.

7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: chciałbym objąć pieczę nad wszystkimi działami forum. Oczywiście podporządkuję się super modelatorowi.

8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: uważam, że takową posiadam. Koledzy z Coda400 jak również @Wandi mogą to potwierdzić.

9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: jestem człowiekiem cierpliwym. Co prawda czasem zdarzy się, że poniosą mnie nerwy, ale do "końca" staram się zachować spokój i opanowanie. Zawsze byłem człowiekiem systematycznym. Powierzoną mi pracę wykonuje starannie i do końca.

10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: posiadam 2 ostrzeżenia o wartości 1 punktu oraz ostrzeżenie "słowne".

11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Jakub. Pochodzę z Rzeszowa, gdzie też mieszkam. Aktualnie uczęszczam do technikum (4 ostatni rok). Jestem pilnym uczniem, gimnazjum ukończyłem z wyróżnieniem. Moją pasją są motocykle, które nad życie ubóstwiam. Dzień bez przejażdżki to dzień stracony. Od młodych lat lubiłem sport, jednak cukrzyca nie pozwala mi na duży wysiłek fizyczny. Chodzę na siłownie, aktualnie jestem na etapie masy, później znów przyjdzie czas na masę, aż w końcu przyjdzie czas na "rzeźbienie".

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): wcześniej kilkukrotnie piastowałem funkcję moderatora jak i super admina. Kontakt z IPB nie jest mi obcy. Jak moderator dużej wiedzy na temat skryptu nie potrzebuję, gdyż dostęp do panelu administratora jest zablokowany. Ogólnie rzecz biorąc, IPB ogarniam bez najmniejszego problemu.

Z godności ą przyjmę "falę krytyki". Czekam na opinie na temat mojej osoby :)

Wydaje mi się ze kto jak to kto ale Wyimaginowany. to będzie naprawdę odpowiednia osoba aby pełnić ta funkcje pozytywnie, jest osoba bardzo kulturalna, pomocna i spokojna z bardzo dużą cierpliwością. Fakt na forum to on chyba zawsze jest, kiedy nie wejdę to zawsze zostawi jakiś wpis po sobie jak i w temacie tak i na SB, bardzo częsty gracz online. Faktycznie może nie ma wymagającej liczby postów ale to chyba nie jest powód aby nie dać mu szansy. Wydaje mi się ze akurat Wyimaginowany. na ta range bardzo dobrze sie nadaje.

Pozdrawiam KieGoWhoYeah

Kierowniku FP, jakoś tam ostatnio cicho, 21 ostatni post, jestem na nie, pierw zajmij się jedną rangą, potem pomyśl o drugiej.

@EvO popatrz na FP np. Soplicy, popatrz na nasz. Śmiech.

Ps. Troszkę śmiesznie będzie wyglądało, że moderator ma 150 potów.

Ja mimo wszystko dam mu tak.

Wprawdzie ma czasami dziwne pomysły, nie mniej jednak poradziłby sobie. Doświadczenie posiada, aktywny na forum, ludzie go znają.

Co do fp - owszem teraz był zastój nie mniej jednak posty są dość regularnie wydawane tam, i na pewno wygląda to lepiej niż jakiś czas temu (takie jest moje zdanie).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...