nynek Napisano 25 Sierpnia 2015 #322009 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 1. Imi臋: Kamil 聽 2. Kontakt: Steam, pw. 聽 3. Lokalizacja: Mokrzyska 聽 4. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): To zale偶y od tego, na jakiej zmianie pracuj臋. W miar臋 du偶o. 聽 5. Posty (min.650 sensownych): Nie, ale Mor'e7 napisa艂 w jednym temacie, 偶e obni偶y wymagania. 聽 6. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Pom贸c administracji w utrzymywaniu porz膮dku na forum. 聽 7. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: Co mi prze艂o偶ony zleci, tym b臋d臋 si臋 zajmowa艂. 聽 8. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: Potrafi臋 wsp贸艂pracowa膰 z lud藕mi (wyj膮tkiem jest August), posiadam na jednym z serwer贸w admina. 聽 9. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: Mam w miar臋 szerokie granice cierpliwo艣ci, a co do systematyczno艣ci, to prowadz臋 typerka, kt贸rego tydzie艅 w tydzie艅 uzupe艂niam. 聽 10. Ilo艣膰 otrzymanych ostrze偶e艅 w przesz艂o艣ci: 0 聽 11. Co艣 o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imi臋 Kamil, mam 23 lata, mieszkam w Mokrzyskach. Obecnie pracuj臋 przy produkcji kapsli. Interesuj臋 si臋 sportem (g艂贸wnie pi艂ka no偶na) i bukmacherk膮. Lubi臋 dobrze zje艣膰. Kibicuj臋 Realowi Madryt. Jestem fanem Dragon Ball Z i Harry'ego Pottera. Posiadam wysokie poczucie humoru. Zawsze chcia艂em mie膰 BMW, kt贸re sobie w ostatnim czasie kupi艂em. 艢wiadczy to o tym, 偶e jak obior臋 sobie jaki艣 cel, to d膮偶臋 do niego z ca艂ych si艂. Jest to r贸wnie偶 widoczne na naszej sieci. 聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): Nie posiadam takowego do艣wiadczenia. Kiedy艣 musi by膰 ten pierwszy raz. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 25 Sierpnia 2015 #322011 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Sorrki ale na NIE 聽 聽 聽 - Minimum 650 post贸w na forum4 聽 聽 聽 聽 聽 A tak serio to jest na TAK 聽 聽 聽 + Pomocna morda 聽 + pocieszny go艣ciu 聽 + no life na forum 聽 聽 聽 Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 25 Sierpnia 2015 #322012 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 TAK MY艢LA艁EM ,STA艁O SI臉聽 聽 聽 聽 @Kristo nie o艣mieszaj si臋 ...聽 聽 聽 聽 Pewnie ,偶臋 tak NYNEK to ogar ,zaufany to ma艂o powiedziane ,nie wyobra偶am sobie 偶eby taki 艣mieszek jak Ty mia艂 modka ale chce to zobaczy膰 聽 聽 聽 TAK TAK TAK TAK聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 25 Sierpnia 2015 #322014 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Nie wiem Kristo czy czytasz to, co jest na forum napisane np. tutaj: http://multi-head.pl/index.php?/topic/69700-zmiana-warunk%C3%B3w-moderator/ nie trzeba mie膰 wymaganej ilo艣膰 post贸w, aby sk艂ada膰 podanie. -Liczy si臋 przed wszystkim zaufanie, kt贸re nynek posiada. -Jestem na TAK -Jest kultura opanowanie. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 25 Sierpnia 2015 #322016 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Ja nawet podania nie czyta艂em bo Nynek to jedna z niewielu os贸b na tym forum, kt贸ra w pe艂ni nadaje si臋 na modka. Dlaczego? Lubi go ka偶dy u偶ytkownik (a jak kto艣 ma do niego problemy to potrafi za艂atwi膰 to tak, 偶eby nie wyci膮ga膰 to na 艣wiat艂o dzienne). Potrafi zrozumie膰 sytuacj臋 innych i nie dzia艂a wedle schemat贸w. o偶na tak wymienia膰 w niesko艅czono艣膰.聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 jak kto艣 napisze, 偶e nie spe艂nia wymaga艅 (posty) to jest zwyk艂ym burakiem i cebul膮. Lepiej siedzie膰 cicho gdy nie ma si臋 nic m膮drego do powiedzenia ni偶 na pa艂臋 nabija膰 posty byle podliza膰 si臋 wy偶szym.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Ganja Mafia1992 Napisano 25 Sierpnia 2015 #322017 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jestem na tak. Weso艂y, zabawny, a taki moderator przyda si臋 na si臋 sieci.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 25 Sierpnia 2015 #322027 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Jestem na tak: 聽 - nynek to pocieszny i mi艂y ch艂opaczek ,kt贸ry z pewno艣ci膮 nadaje si臋 na moderatora 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 25 Sierpnia 2015 #321998 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Nynek oczywiscie ze na Tak pomocny, aktywny, weso艂y 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 25 Sierpnia 2015 #322043 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na TAK 聽 聽 聽 +mi艂y 聽 +pomocny 聽 +偶artowni艣 聽 +ogarnie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 25 Sierpnia 2015 #322057 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Zdecydowane TAK. 聽 Nynek jest ogarni臋ta, zaufan膮 osob膮, wprowadzaj膮c膮 wiele na forum. Z 艂atwo艣ci膮 ogarn膮艂by wszystkie zadania moderator贸w. Nale偶y mu si臋 jak ma艂o komu 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Wyimagino Napisano 25 Sierpnia 2015 #322074 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Dla Ciebie zawsze na tak. 聽 -mi艂y, 聽 -aktywny, 聽 -pomocny, 聽 -lubiany, 聽 -偶artowni艣 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 25 Sierpnia 2015 #322076 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Parodia, namawia艂em go aby go m贸c publicznie zgnoi膰. 聽 nynek nie nadajesz si臋 nawet do pchania w贸zka w sklepie i podawania cegie艂 na budowie, a chcesz zajmowa膰 tak odpowiedzialne stanowisko? Jeste艣 nieodpowiedzialny, niecierpliwy i nielubiany. 聽 聽 聽 Jestem na tak. Argumentami s膮 przeciwie艅stwa (pami臋tajcie o metaforach) tego co napisa艂em. 聽 Pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Sierpnia 2015 #322228 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Oczywi艣cie, 偶e tak Jestem jedn膮 z wielu os贸b kt贸re namawia艂y Nynka do z艂o偶enia podania ze wzgl臋du na to, 偶e jest niesamowicie pracowity, szybko si臋 uczy i to co wcze艣niej o nim wspominano, mo偶na mu ufa膰 Ka偶dy kiedy艣 zaczyna艂 i b艂臋dem by艂oby odrzucenie podania ze wzgl臋du na brak do艣wiadczenia b膮d藕 brak post贸w. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 25 Sierpnia 2015 #322251 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Kristo malo sie nie posralem ze smiechu huehue... Jestem na tak jest bardzo aktywny pomocny grzeczny i kulturalny Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 25 Sierpnia 2015 #322283 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Tak dok艂adnie, popieram to co powiedzia艂 kolega nade mn膮, a jego najwi臋kszym atutem jest umiej臋tno艣膰 poprawnego pisania! 聽 聽 A oto dow贸d: 聽 聽 聽 No chyba mi nikt nie powie, 偶e jest lepszy kandydat od Nynka 聽 聽 聽 Nie no oczywi艣cie, 偶e si臋 mu nale偶y... TAK!! 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 B臋d臋 se u偶ywa艂 zielonego, mam opcje moderacyjne wi臋c po cz臋艣ci jestem moderatorem 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Klakier Napisano 25 Sierpnia 2015 #322294 Udost臋pnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Na tak 聽 Wiek 聽 Kultura 聽 Ortografia Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
xCzarnA Napisano 26 Sierpnia 2015 #322548 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Na tak. 聽 聽 聽 Ogarni臋ty, przyda sie taka osoba jak nynek 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 26 Sierpnia 2015 #322572 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 oczywi艣cie, 偶e tak, osoba bardzo pracowita, zaufana, na pewno szybko si臋 nauczy, posty o niczym nie 艣wiadcz膮 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 26 Sierpnia 2015 #322574 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 W sumie jeste艣 najlepsz膮 osob膮 na to stanowisko. My艣l臋 ze na pewno bardzo si臋 przydasz jak i b臋dzie Ci do twarzy w moim kolorku. 聽 聽 聽 聽 Ogarni臋ty 聽 Pomocny 聽 Aktywny聽 聽 聽 聽 Masz moje Tak i licz臋 ze uda Ci si臋 osi膮gn膮膰 ten cel.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Sierpnia 2015 #322632 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Oczywi艣cie jestem na tak. 聽 Aktywny Sta偶 Mi艂y Pomocny Kole偶e艅ski 聽 聽 Przeciw 聽 Posty :] Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Xeo Napisano 26 Sierpnia 2015 #322641 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Tak 聽 Ogar 聽 Wiek 聽 Aktywny Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 26 Sierpnia 2015 #322646 Udost臋pnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Na tak co tu powiedzie膰 ogarni臋ty, znany na forum, spoko morda. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 27 Sierpnia 2015 #323140 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2015 聽 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi