Reees Napisano 24 Sierpnia 2015 #321759 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Niech h@ serwera poda link do hltv, potrzebne w sprawie bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 24 Sierpnia 2015 #321788 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 kolego H@ nie musi podawać żadnego linku ponieważ sam doskonale możesz go znaleźć. Otóż tam gdzie jest lista serverów jeśli spojrzysz w prawą stronę widnieje magiczny napis HLTV klikasz i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reees Napisano 24 Sierpnia 2015 Autor #321806 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 kolego H@ nie musi podawać żadnego linku ponieważ sam doskonale możesz go znaleźć. Otóż tam gdzie jest lista serverów jeśli spojrzysz w prawą stronę widnieje magiczny napis HLTV klikasz i masz Ciekawe od kiedy jesteśmy kolegami, ale dobra taki cwany jestes to kliknij sobie i sie przekonaj dlaczego napisałem ten temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 24 Sierpnia 2015 #321821 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 po pierwsze to jak już to jestem płci żeńskiej, po drugie słowo kolego to było tylko i wyłącznie z grzeczności, a po 3 nie napisałeś z jakiego servera hltv jest Ci potrzebne. Tyle z mojej strony, a po za tym prędzej Ci odpisze jak wyślesz mu zapytanie na pw niż jak założysz temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2015 #321824 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 po pierwsze to jak już to jestem płci żeńskiej, po drugie słowo kolego to było tylko i wyłącznie z grzeczności, a po 3 nie napisałeś z jakiego servera hltv jest Ci potrzebne. Tyle z mojej strony, a po za tym prędzej Ci odpisze jak wyślesz mu zapytanie na pw niż jak założysz temat. A w jakim dziale założył temat..? Kilka razy już prosiłem o podanie linku do HLTV - bezskutecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 24 Sierpnia 2015 #321828 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 happy są rzeczy oczywiste i takie mniej, chciałam tylko pomoc graczowi w znalezieniu tego szybciej niż by mu ktoś to podał. co do działu nie zwróciłam niestety uwagi - mój błąd. ale jak już wspomniałam szybciej będzie jak po prostu napisze do aquax'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 25 Sierpnia 2015 #322024 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś się do H@ po link, lub poproś któregoś z S@/ Opiekunów Sieci. Na dniach powinien znaleźć się w tabelce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 25 Sierpnia 2015 #322025 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi