AssasinSkillA Napisano 24 Sierpnia 2015 #321539 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Witam gram na waszym serwerze 2-3 dni, wczoraj bo paru h grania, byłem 47. w rankingu. Niestety dzisiaj rano wszedłem na serwer, i od nowa miałem Silver I (wczoraj był to już Silver III), oraz 0 killi. Myślę, że to zwykły bug i liczę, że administracja szybko go naprawi. Pozdrawiam Assasin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 24 Sierpnia 2015 #321556 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Upomnę się tylko że inne osoby tez coś mówiły na ten temat resetowania się rang i ranku,ale u mnie jest okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Sierpnia 2015 #319072 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 u mnie jest normalnie. Może wszystko zależeć od tego czy zapisuje statystyki na nick czy SID, ale pewnie na nick, więc nie powinno być problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 24 Sierpnia 2015 #321577 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 U mnie oczywiście wszystko w porządku, ale też ostatnio słyszę skargi na temat straty rang - ranku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuskieFajki90 Napisano 28 Sierpnia 2015 #323195 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 A ja powiem wam cos ciekawego. Wchodzę na serwer i jakos zawsze mam wszystko dobrze. Jako ze assasin jest nowy, chce aby ran sie zresetować bo on dobrze gra i chce byc w topce. Nigd dla mnie sie nie skarży ze cos mu sie usunęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 28 Sierpnia 2015 #323240 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 A ja wam powiem cos takiego ze wczoraj server byl zablokowany i nie zapisywalo sie nic, wiec dlatego zresetowalo ci range i rank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 30 Sierpnia 2015 #323863 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 To prawda, gracze często skarżą się, że im się zresetował rank i ranga, ale czasami płaczą o to, ponieważ jak się wejdzie na serwer to dopiero od next rundy jest twoja ranga a jak się wchodzi to jest standardowo Silver I i więszkość od razu z tym płacze. Silver III nie jest to jakaś trudna ranga do zdobycia (myślę, że dla takiego co umie klikać myszkę to wystarczy 5h grania więc aż takiej tragedii nie ma). U mnie jest wszystko w porządku, nic się nie cofa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 30 Sierpnia 2015 #323974 Administrator Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2015 Czasami gracze zmieniają swoje nicki specjalnie, zeby bugowac skrzynki i pozniej sie nie dziwie, ze takie problemy są. Kolejna rzecza jest to, ze maja jakies niekonwencjonalne nazwy (kropeczki i inne pierdoly) To tez wplywa na to, ze moze zle zczytac baza. Jezeli serwer jest zablokowane, lub cos nie dziala prawidlowo to moze tylko oznaczac, ze cos wgrywamy, lub szykuje sie aktualizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi