Banan564 Napisano 19 Sierpnia 2015 #319854 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Nick: Bananowy ;] Wiek: 18 Doświadczenie (w byciu adminem): Nigdy nie bylem adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 1 Staż w CS-sie: gram od 11 roku zycia Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Kilka osób namawiało mnie do złożenia podania, chciałbym wkońcu nauczyć sie obslugi AMX i nabrać doświadczenia Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:od 2 godzin w góre Kontakt: GG 11189244 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Bananowy+%3B%5D ______________________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 19 Sierpnia 2015 #319856 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 wiesz co dam ci na TAK ale okres próbny 14 dni. +Wiek +Kultura +W miarę ogarnięty +/- amx szybko ogarniesz . +Link gt -Steam Każdemu trzeba dać szanse, Pozdro Kodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 19 Sierpnia 2015 #319857 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 jestem na Tak, +wiek +kultura +zglasza na u@ +aktywnosc +wprowadza milą atmosferę -amxx, ale chłopak młody , szybko się nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 19 Sierpnia 2015 #319958 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Myśle ze na okres probny mozna Cie wziąć Wiek Kultura Widuje Cie zglaszasz na U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 19 Sierpnia 2015 #319960 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Zerowe doświadczenie, amx leży i kwiczy, adminów jest już jak mrówek tutaj, dlatego też jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 19 Sierpnia 2015 #319985 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 A ja bym dal mu szanse na 14 dni, Gralem z bananem duzo razy, bardzo fajne ma podejscie jak do gry tak i do czatowania ;d zawsze w swietnym humorze, zglasza. A to ze nie byl nigdy adminem nie znaczy ze nie powinien dostac szansy. My wszyscy gdzies zaczynalismy a co do amxx to szybko moze sie nauczyc, jest pelno poradnikow, pomoc z naszej strony mile widzana na pw jak i na steam lub jakis inny kontakt, a admina jednego wiecej lepiej niz mniej, to przynajmniej zawsze ktorys z nas bedzie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 20 Sierpnia 2015 #320148 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jestem za okresem probnym. + kultura + Gt + ogarniety + da sie z nim pogadac, posmiac - Steam +/- Doswiadczenie.. jednak kazdy kiedys zaczynal, mysle ze jest warty dania mu szansy. Jestem w 100% przekonany ze poradzi sobie lepiej niz taki Tadek, Koks... mialem przyjemnosc wczoraj z nimi pograc .. glowy nie urywa Pozdrawiam Naruto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glowa Napisano 20 Sierpnia 2015 #320194 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jestem za okresem probnym. +kultura +zglasza na u@ +wiek -steam Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 20 Sierpnia 2015 #320211 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Ja również jestem za okresem próbnym dla tego Pana + zgłasza + wiek + kulturalny + nakręca miłą atmosferę na serwerze - amx (nauczy się) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 20 Sierpnia 2015 #320244 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Ja jestem TAK. Jest już bardzo dużo adminów, ale trochę cie znam i wiem że będziesz dobrym adminem. + wiek +zgłasza + kultura - steam - amxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 20 Sierpnia 2015 #320277 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jeśli jest jeszcze miejsce dla kolejnego admina, to jestem na tak, grasz z nami długo już, wszędzie Cię pełno, a co do amxa - każdy kiedyś od zera zaczynał, proste jak obsługa cepa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ActionCurve Napisano 20 Sierpnia 2015 #320469 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Jestem na tak +Kulturalny +Wiek +Czesto gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salutek Napisano 20 Sierpnia 2015 #320610 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Znam cię i dam ci tak jol men bayo bayo jestem na wielkie tak jestem za octionem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 20 Sierpnia 2015 #320612 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Decyzja podjeta. Dostajesz amina na okres próbny dni 14. nie zmarnuj jej. przeczytaj poradniki i nie rob ssów jak widzisz aima Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 20 Sierpnia 2015 #320613 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi