Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2015 #319690 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Nick: kejku Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): kiedyś się było Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5,25 Staż w CS-sie: 4000 h Steam / NonSteam: s Dlaczego Ty: bo jestem najlepszy Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie bywa, 7h w tygodniu sie uzbiera Kontakt: steam, szukaj a znajdziesz Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/kejk/ ___________________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Biceps Napisano 19 Sierpnia 2015 #319759 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Brakuje jeszcze godzin na serwerze, daj się trochę lepiej poznać. Poza tym w podaniu nie zawarłeś zbyt dużo informacji. Za jakiś czas kto wie, ale w tej chwili jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 19 Sierpnia 2015 #319865 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Jestem na TAK +wiek +amx +kultura +gt happy#URLOP tak bo wszedłem na serwer i takie info dostałem ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 19 Sierpnia 2015 #319971 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 SB jaki masz nick na serwerze? Nie kojarze Cie. Podaj swoje gt od nas z dd2 i ja Ci napisze czy masz prawo się u nas wypowiadać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 20 Sierpnia 2015 #320160 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 - Minimum 100h przegrane na serwerze; Nie spełniasz wymagań, dobij godziny. Wtedy nie widzę, przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Sierpnia 2015 #320242 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Podanie na "odczep się", brak godzin na serwerze. Pograj jeszcze i złóż podanie ponownie tylko wysil się troche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 20 Sierpnia 2015 #320243 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi