Salutek Napisano 10 Sierpnia 2015 #316935 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Nick:Salute Wiek:14 ale duzo osob mnie zna Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo duze mialem juz wiele adminow na innych serwerowniach Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie:4lata Steam / NonSteam:nonsteam Dlaczego Ty:z rana jest sporo odpalow i bym mogl ich ogarnac bo z rana jest ich duzo milo by mi bylo z wami pracowac Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6h Kontakt:gg 54925026 Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Salute/80.72.34.124:27034/ ______________________________________ P.S.Salute Jak cos FORUM nadrobie szybko dzis zostawie forum i bedzie sie h nabijalo i posty tez dokonam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piwo moje paliwo :D Napisano 10 Sierpnia 2015 #316945 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Jestem na tak. Chłopak ma pojęcie o grze, przedewszystkim nie łamie regulaminu. Tylko mały minus niby nie jest obowiązkowy ale STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heisenberg Napisano 10 Sierpnia 2015 #316946 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Jestem za! Spoko gość, wie co ma wiedzieć, tak to wygląda z mojej perspektywy przynajmniej. Co z tego ze ma 14 lat? Akinari też miał, gdy pierwszy raz był tu adminem, chłopak jest po mutacji, a przynajmniej ma normalny głos, z tego co nie raz słyszałem na serwie. Udziela się dość dużo. Steam jak steam, po co to komu, jak ma robić robotę to będzie ją robił bez steama. Byłem tu adminem jakieś 3-4 miesiące i brak steama w niczym mi nie przeszkadzał aby pełnić swoje obowiązki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skate94 Napisano 10 Sierpnia 2015 #316954 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 jestem na tak czesto na serwie, udziela sie, ogarnia gre,czasem wyzywa mnie od pulpetow ale to pikus hehe wiek niby maly ale umysl dojrzaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikaa ;* Napisano 10 Sierpnia 2015 #316972 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Popracuj tylko nad łamaniem regulaminu i będzie dobrze. Jestem na TAK. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect Napisano 10 Sierpnia 2015 #316991 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Jestem na TAK! -Aktywność -Doświadczenie -Dobre kontakty z graczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Take Buty:. Napisano 10 Sierpnia 2015 #317034 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 T.A.K! -aktywny -lubiany -dobry kontakt -rzadko łamie regulamin -przyjemny człowiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VARKA Napisano 11 Sierpnia 2015 #317201 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Jestem na Nie ; - nonsteam - wiek ( niestety zachowujesz sie często bardzo dziecinnie ) Co do steama no to powiem tak gdyby nika i pampam nie mieli to nie wiem kogo miałbym wolac do czyszczenie serwera . Sory za błędy (z telefonu, dopiero wstałem;d ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
That Venix Napisano 11 Sierpnia 2015 #317338 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Jestem na Tak. Poproscuj tylko na regulaminem oraz zachowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CODRamPamPam Napisano 11 Sierpnia 2015 #317361 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Jesteś jeszcze za młody i dosyć często łamiesz regulamin, natomiast nadrabiasz to obecnością więc nie wiem co o tym sądzić dlatego ja daję NEUTRAL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deathline Napisano 11 Sierpnia 2015 #317418 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Na tak, najważniejsze,że aktywny i z jakimś doświadczeniem Jedyne co mi nie pasuje to Twoje podanie: -4 lata stażu? lepiej by wyglądało 2 lata,niż gracz 10 letni nabywający doświadczenie na tym stażu (ale to moje zdanie oczywiście) -"z rana jest sporo odpalow i bym mogl ich ogarnac" zapewne do 1 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Sierpnia 2015 #317421 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Kurcze, niby Cię znają, aktywność całkiem dobra, ale jednak wiek i ns... Adminów mam już 11 + ja. Nie muszę już jak kiedyś szukać kandydatów na siłę. Przyglądnąłem się kilku sprawom i łatwo rozpoznać mniej więcej ile masz lat. Nadal zachowujesz się lekko dziecinnie. Mówisz o dużym też doświadczeniu. Na szanujących się sieciach bez steama i w tym wieku admina raczej byś nie dostał, więc dla mnie to bardzo wątpliwe, żebyś ogarniał jakiś dobrze rozbudowany serwer. Może i masz mutacje i wydajesz się być ogarniętą osobą (dla niektórych), ale ja przynajmniej na razie nie jestem przekonany. Jeśli w kolejnym podaniu będą podobne wypowiedzi - może poza regulaminem, dam Ci szansę. Pamiętaj, że za dwa tygodnie możesz złożyć kolejne podanie, więc nie traktuj tego źle i pracuj dalej. Traktuj to jako mentalnego kopa do dalszego działania Pozdrawiam @NumberOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 11 Sierpnia 2015 #317422 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361951 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 800" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi