Administrator aquax Posted February 10 #749146 Administrator Posted February 10 Od dzisiaj na Multi-Headzie wjechał nowy styl 🎨 Styl został stworzony całkowicie od zera, zawiera też kilka sprawdzonych elementów z poprzednich odsłon, a całość jest teraz bardziej minimalistyczna, czytelna i lżejsza wizualnie. Jeśli zauważycie jakieś błędy, niedociągnięcia dajcie znać w temacie lub na pw. Born, call_me_Lukas, pemeq and 3 others 3 3 Quote
Administrator VisTeR.' Posted February 10 #749149 Administrator Posted February 10 Logo Pochylniaka w partnerach zjadłeś Mógłbym sam dodać ale ty czary z tym robisz aquax, February 10 (edited) To był test czy się skapniesz. Już jest Edited February 10 by aquax pemeq 1 Quote
vKolor Posted February 10 #749153 Posted February 10 nie wiem czy tak powinno być ale mój nick w legendzie się znajduje Born, February 10 Poprawione Born 1 Quote
Bewi Posted February 10 #749162 Posted February 10 @BornDalej jest Born, February 10 (edited) Ctrl + F5 / usuń ciastka Edited February 16 by Born Quote
GuMiS_^^ Posted February 10 #749163 Posted February 10 W poprzednim stylu kolor nicku na profilu odpowiadał funkcji użytkownika, w nowym stylu wszystkie nicki są białe, przez co ta czytelność trochę zniknęła i nie powiem lepiej to wyglądało. Dodatkowo nie ma loga forum w lewym górnym rogu. Born, February 12 Zrobione Born 1 Quote
strafelegit Posted February 10 #749164 Posted February 10 Ikonki na samym dole po środku nigdzie nie prowadzą: Born, February 10 Zrobione Born 1 Quote
Piesy Posted February 11 #749165 Posted February 11 (edited) W wersji na telefon reakcje nachodzą na przyciski nawigacyjne, a poza tym brak loga z możliwością przejścia odrazu na stronę główną, i nie tylko na telefonie Edited February 14 by Piesy Quote
SQNFUN Posted February 13 #749181 Posted February 13 (edited) Fajnie że coś tam jeszcze dłubiecie i staracie się wprowadzać jakieś aktualizacje forum - na plus jak najbardziej ale @aquaxmusisz coś zrobić z serwerami aby np. na dd2#1 przywrócić 32/32, bo od dłuższego czasu kiedy tu zaglądam to ludzi tam ubywa, zazwyczaj jest koło 22/25, a ten serwer to koń napędowy, bo chyba tylko to nam zostało Sto lat MH i oby forum istniało jak najdłużej! Pozdrooo wariaty edit: w sumie to dd2+dm prawie pełny, jednak nie jest aż tak źle Edited February 13 by SQNFUN aquax, February 13 dd2 tez full ale jakies pedały ddosują ostatnio Quote
Mefedr0n Posted February 14 #749198 Posted February 14 Nie da się z telefonu zobaczyć powiadomień - bynajmniej ja nie mogę. aquax, February 14 Przekazałem już technikowi. Każdy tak ma Quote
Recommended Posts
Top Posters In This Topic
1
1
1
1
Popular Days
Feb 10
6
Feb 11
1
Feb 13
1
Feb 14
1
Top Posters In This Topic
aquax 1 post
VisTeR.' 1 post
Bewi 1 post
vKolor 1 post
Popular Days
Feb 10 2026
6 posts
Feb 11 2026
1 post
Feb 13 2026
1 post
Feb 14 2026
1 post
Popular Posts
aquax
Od dzisiaj na Multi-Headzie wjechał nowy styl 🎨 Styl został stworzony całkowicie od zera, zawiera też kilka sprawdzonych elementów z poprzednich odsłon, a całość jest teraz bardziej minimalistycz
VisTeR.'
Logo Pochylniaka w partnerach zjadłeś Mógłbym sam dodać ale ty czary z tym robisz
vKolor
nie wiem czy tak powinno być ale mój nick w legendzie się znajduje
Posted Images