Administrator aquax Napisano 7 godzin temu #749146 Administrator Napisano 7 godzin temu Od dzisiaj na Multi-Headzie wjechał nowy styl 🎨 Styl został stworzony całkowicie od zera, zawiera też kilka sprawdzonych elementów z poprzednich odsłon, a całość jest teraz bardziej minimalistyczna, czytelna i lżejsza wizualnie. Jeśli zauważycie jakieś błędy, niedociągnięcia dajcie znać w temacie lub na pw. Bewi, Born i pemeq dodali reakcje 1 2 Cytuj
Administrator VisTeR.' Napisano 6 godzin temu #749149 Administrator Napisano 6 godzin temu Logo Pochylniaka w partnerach zjadłeś Mógłbym sam dodać ale ty czary z tym robisz aquax, 6 godzin temu (edytowane) To był test czy się skapniesz. Już jest Edytowane 6 godzin temu przez aquax pemeq dodał reakcję 1 Cytuj
vKolor Napisano 4 godziny temu #749153 Napisano 4 godziny temu nie wiem czy tak powinno być ale mój nick w legendzie się znajduje Born, 3 godziny temu Poprawione Born dodał reakcję 1 Cytuj
Bewi Napisano 3 godziny temu #749162 Napisano 3 godziny temu @BornDalej jest Born, 3 godziny temu Shift + F5 / usuń ciastka Cytuj
GuMiS_^^ Napisano 2 godziny temu #749163 Napisano 2 godziny temu W poprzednim stylu kolor nicku na profilu odpowiadał funkcji użytkownika, w nowym stylu wszystkie nicki są białe, przez co ta czytelność trochę zniknęła i nie powiem lepiej to wyglądało. Dodatkowo nie ma loga forum w lewym górnym rogu. Cytuj
strafelegit Napisano 2 godziny temu #749164 Napisano 2 godziny temu Ikonki na samym dole po środku nigdzie nie prowadzą: Born, 1 godzinę temu Zrobione Born dodał reakcję 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
10 Lut
6
Najaktywniejsi w tym temacie
aquax 1 post
VisTeR.' 1 post
Bewi 1 post
vKolor 1 post
Popularne Dni
10 Lut 2026
6 posts
Popular Posts
aquax
Od dzisiaj na Multi-Headzie wjechał nowy styl 🎨 Styl został stworzony całkowicie od zera, zawiera też kilka sprawdzonych elementów z poprzednich odsłon, a całość jest teraz bardziej minimalistycz
VisTeR.'
Logo Pochylniaka w partnerach zjadłeś Mógłbym sam dodać ale ty czary z tym robisz
vKolor
nie wiem czy tak powinno być ale mój nick w legendzie się znajduje
Posted Images