Administrator aquax Napisano wczoraj o 14:33 #749146 Administrator Napisano wczoraj o 14:33 Od dzisiaj na Multi-Headzie wjechał nowy styl 🎨 Styl został stworzony całkowicie od zera, zawiera też kilka sprawdzonych elementów z poprzednich odsłon, a całość jest teraz bardziej minimalistyczna, czytelna i lżejsza wizualnie. Jeśli zauważycie jakieś błędy, niedociągnięcia dajcie znać w temacie lub na pw. pemeq, Bewi, call_me_Lukas i 2 innych dodali reakcje 3 2
Administrator VisTeR.' Napisano wczoraj o 15:27 #749149 Administrator Napisano wczoraj o 15:27 Logo Pochylniaka w partnerach zjadłeś Mógłbym sam dodać ale ty czary z tym robisz aquax, Wczoraj o 15:29 (edytowane) To był test czy się skapniesz. Już jest Edytowane wczoraj o 15:35 przez aquax pemeq dodał reakcję 1
vKolor Napisano wczoraj o 17:03 #749153 Napisano wczoraj o 17:03 nie wiem czy tak powinno być ale mój nick w legendzie się znajduje Born, Wczoraj o 17:52 Poprawione Born dodał reakcję 1
Bewi Napisano wczoraj o 18:28 #749162 Napisano wczoraj o 18:28 @BornDalej jest Born, Wczoraj o 18:34 Shift + F5 / usuń ciastka
GuMiS_^^ Napisano wczoraj o 19:12 #749163 Napisano wczoraj o 19:12 W poprzednim stylu kolor nicku na profilu odpowiadał funkcji użytkownika, w nowym stylu wszystkie nicki są białe, przez co ta czytelność trochę zniknęła i nie powiem lepiej to wyglądało. Dodatkowo nie ma loga forum w lewym górnym rogu.
strafelegit Napisano wczoraj o 19:25 #749164 Napisano wczoraj o 19:25 Ikonki na samym dole po środku nigdzie nie prowadzą: Born, Wczoraj o 19:54 Zrobione Born dodał reakcję 1
Piesy Napisano 1 godzinę temu #749165 Napisano 1 godzinę temu W wersji na telefon reakcje nachodzą na przyciski nawigacyjne, a poza tym brak loga z możliwością przejścia odrazu na stronę główną
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
1
1
1
Popularne Dni
10 Lut
6
11 Lut
1
Najaktywniejsi w tym temacie
aquax 1 post
VisTeR.' 1 post
Bewi 1 post
vKolor 1 post
Popularne Dni
10 Lut 2026
6 posts
11 Lut 2026
1 post
Popular Posts
aquax
Od dzisiaj na Multi-Headzie wjechał nowy styl 🎨 Styl został stworzony całkowicie od zera, zawiera też kilka sprawdzonych elementów z poprzednich odsłon, a całość jest teraz bardziej minimalistycz
VisTeR.'
Logo Pochylniaka w partnerach zjadłeś Mógłbym sam dodać ale ty czary z tym robisz
vKolor
nie wiem czy tak powinno być ale mój nick w legendzie się znajduje
Posted Images