Gość Guest Napisano 6 Lipca 2015 #1944 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Nick: Rej1es Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem swój serwer co prawda nie długo ale byłem na innym serwerze adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): ok.6-7 Staż w CS-sie: W cs'a gram gdzieś 3 lata bez przerwy bo z przerwą to 4 Steam / NonSteam: NonSteam ale planuje kupić więc jak dostane admina to napewno kupie dla kontaktu Dlaczego Ty: Często gram na serwerze gdy nie ma adminów i ludzie mają softa mają wh lub aima a to troche irytuje Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: teraz w wakacje trochę mniej bo mam swoje sprawy ale wieczorem czy rano spędzam na cs'sie ok. 5h Kontakt: Steam: Rej1es, Skype: Rej1es Emile: [email protected] albo [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 7 Lipca 2015 #1668 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Jestem na NIE. -Steam -Wiek -wątpie że ogarniesz. -nie widzę żebyś zgłaszał na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 7 Lipca 2015 #1555 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Również na NIE - Wiek - brak steam - nigdy nie widziałem Cię na serwerze - wątpię że na 6-7 ogarniasz amx, tymbardziej w tym wieku :v - konto pod podanie - 443 minuty przegrane na serwerze Po prostu żenada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 7 Lipca 2015 #1393 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Też jestem na NIE. -Steam -Nie widać cię na serwie -Czas na serwie -/+AMXX +/-Wiek -Podanie -Konto po podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 7 Lipca 2015 #1517 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Rowniez jestem na nie. - GT - Wiek - Brak kultury - Steam - Nie widac Cie na servie - Nie zglaszasz na u@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 7 Lipca 2015 #1461 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Nie spełniasz wymagań, brak linku GT, za dużo osób jest na nie. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi