Kristo Napisano 3 Lipca 2015 #4603 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 1. Imię: Robert 2. Kontakt: Steam: Kristo 3. Lokalizacja: Pilzno (Podkarpacie) 4. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 4-5h dziennie postaram się. 5. Posty (min.650 sensownych): Posiadam. 6. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pilnować porządku oraz pomoc użytkownikom forum. 7. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Bez znaczenia mogę wszystkim. 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jestem dość nerwowy, staram się opanowywać moje nerwy na maxa ale nie kiedy są takie sytuacje że nie wytrzymam ale rzadko, również potrafię pracować z ludźmi. 9. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jestem bardzo systematyczną osobą zawsze dotrzymuje słowa, cierpliwość też potrafię np. czekać na coś bardzo długo aż się w końcu doczekam. 10. Ilość otrzymanych ostrzeżeń w przeszłości: Troszkę ich jest, ale te warny się tam pojawiły tylko i wyłącznie z mojej głupoty. 11. Coś o swojej osobie [oczekujemy rozbudowanej wypowiedzi]: Mam na imię Robert. Mieszkam jakieś 60km od Rzeszowa. Interesuje się Sportem oraz Ratownictwem Medycznym (w przyszłości chciałbym być bardzo Ratownikiem Medycznym). Grywam głównie w Piłkę Nożną ale Piłką Siatkową też nie pogardzę czy Koszykówką. Jak już wspominałem interesuje się Medycyną, zapisuję się na różne kursy, w moim życiu już przeszedłem dwa takie kursy, jeden z podstawowej medycyny ratunkowej drugi z rozszerzonej medycyny ratunkowej który właśnie kończę, za 4 dni będę miał egzamin końcowy. Na sieci już jestem już prawie rok, do pełnego roku brakuje tylko 13 dni, większość osób mnie na pewno zna lub kojarzy ale to już od was zależy jak oceniacie moją osobę . 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Tak zajmowałem się na własnym forum, w obsłudze skryptu IPB jako Moderator radze sobie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 3 Lipca 2015 #4604 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Jestem na nie. Jesteś łowcą rang, który rezygnuje z powierzonych funkcji, co chwilę odchodzisz z sieci, przychodzisz. Poza tym masz problemy z interpunkcją, a moderator powinien mieć to w małym palcu. Nie widzę Cię w tej roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 3 Lipca 2015 #4605 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Jestem na NIE twoje kolejne podanie po otwarciu danej rekrutacji,przystopuj troche co? łowca rang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 3 Lipca 2015 #4606 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 8. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jestem dość nerwowy, staram się opanowywać moje nerwy na maxa ale nie kiedy są takie sytuacje że nie wytrzymam ale rzadko, również potrafię pracować z ludźmi. Moderator nie może być nerwowy, czy impulsywny. Większość twoich postów, to krótkie wypowiedzi. Niestety muszę być na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 3 Lipca 2015 #4607 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Dla mnie nie,aby pełnić taką funkcje trzeba mieć trochę odpowiedzialności bo jak za 2 tygodnie znów ma być podanie otwarte to dla mnie nie jest to robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 3 Lipca 2015 #4608 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Po wszystkich twoich akcjach, których rozpisywać nie muszę, muszę być na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 3 Lipca 2015 #4611 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Zastanawiam się ile ty jeszcze podań napiszesz....Może na grafika spróbujesz?Tam cię jeszcze nie było chyba :szczerbol: Jesteś łowcą rang i nie widzę Cie w tej roli.Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 3 Lipca 2015 #4617 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Witaj. Przez ostatni miesiąc nie widziałem z twojej strony żadnej aktywności. Rzadko widywałem. Niestety jestem na nie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 3 Lipca 2015 #4632 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ostatnip odwaliles wielka glupote łowco rang jest na n ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Lipca 2015 #4569 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Przykro mi Kristo, ale po ostatnich zawirowaniach podanie jest trochę nie ma miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 3 Lipca 2015 #4563 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z Super Moderatorem lub Administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi