Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: OGI

Doświadczenie (w byciu adminem): 0, ale chcialem sprobowac, bo zawsze jest ten pierwszy raz

Znajomość AMXX (W skali 1-10): właśnie zaczynam się uczyć :D

Staż w CS-sie: 3 lata

Steam / NonSteam: nonsteam

Dlaczego Ty: chciałbym zostać adminem ze względu na to że codziennie pojawia się coraz więcej cziterów, przez których nie da się grać i niszczą dobrą zabawe, chciałem temu jakoś zaradzić

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: czas wolny , czyli około 3-4 h

Kontakt: 42018808

Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/OGI/80.72.40.110:27027/

PS. proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :D

Napisano

Jedyne plusy jakie tu widze to:

+ wiek

+ godziny

Minusy:

- znajomość amx

- nonsteam

- zbyt krótko jesteś z nami

- nie zgłaszasz na u@ ani na forum

Sądzę, że sobie nie poradzisz z rolą admina.

Pozdro!

Napisano

Również jestem na NIE.

+Wiek

-Amxx

-Doświadczenie

+Godziny

-NonSteam

-Nie widziałem jeszcze żebyś coś zgłosił na u@

-Długo z nami nie jesteś

Napisano

Jestem na Nie.

minusy:

-steam

-znajomość amx

-doświadczenie

-nie widzę żebyś zgłaszał na u@

plusy:

+wiek

+godziny

Napisano

Na nie.

Serwer jest Rozkrecony na FULL wiec potrzebuje zaawansowanych adminow.

Pocwicz gdzie indziej.

Gość Guest
Napisano

Na nie 

-Amxx 

-Za mało spędziłeś czasu na serwerze 

-Konto Steam

-Nie jesteś doświadczony 

Radze pograj na jakimś innym serwie przez przynajmiej 2 tygodnie i zlóż tam podanie i się naucz :D

Napisano

Śmieszne są te wasze głosy na nie bo nie ma doświadczenia...Wy nie zaczynaliscie bez niego?Od razu wszystko umieliście na full?Mnie przyjęto tutaj również bez żadnego doświadczenia i jak można było zobaczyć po mojej pracy na serwerze gdy miałem chęci do grania tu, źle to nie wyszło... Więc darujcie trochę bo wszystkiego można się nauczyć...Zwłaszcza ty @2speed :) Mówisz,że potrzeba zaawansowanych adminów... Więc co ty tu jeszcze robisz?!Gdyby tak bliżej sie przygladnąć twojej "pracy" i pozbierać ssy jak olewasz niektóre rzeczy to po tygodniu/dwóch byś wyleciał ;)

Co do podania :

Niestety ale muszę być na nie z racji tego,że grasz od 10 dni po dłuższym czasie,oraz kierując się słowami adminów nie zgłaszasz na [email protected]ągnij amx,pooglądaj parę poradników,daj się lepiej poznać i złóż podanie za jakiś czas :) Widząc twoją aktywność widać,że Ci zależy.

*Oraz jakim minusem jest brak steam?NS byłby minusem wtedy gdyby był wymagany steam.A pisze wyraźnie,że nie trzeba konta steam.

Napisano

Same głosy negatywne, a niestety atmosfera na serwerze i w gronie adminów musi być dobra.

Ludzie, którzy już w podaniu (przynajmniej teraz) są negatywnie do Ciebie nastawieni, później mogą mieć problemy na serwerze.

W związku z tym Twoje podanie odrzucam.

Proponowałbym pograć 2 tygodnie, dać się poznać, utrzymać dobrą aktywność i wtedy złożyć znowu podanie.

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...