Madara. Napisano 28 Czerwca 2015 #10075 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Nick: Madara. Wiek: 17 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Niestety nie mam doświadczenia w byciu adminem, jednak bardzo szybko się uczę ^^ Znajomość AMXX (W skali 1-10): 0, nigdy wcześniej się z tym nie spotkałem ponieważ niedawno zacząłem grac w cs'a Staż w CS-sie: 3-4 miesiące Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ widać bardzo mało aktywnych adminów, cheaterzy bardzo często atakują nasz serwer, na co pozwolić nie można, cala grę niszczą. Lubie pomagać graczom, potrafię rozpoznać cheaterow, chce aby serwer był w pełni czysty od cheaterow, jednym słowem chciałbym pomoc utrzymać nasz serwer w dobrym stanie. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Na serwerze cod mod 45k, spędzam cały swój wolny czas, 5-6 h dziennie. Kontakt GG: 53901279 Skype: zkenpa Link do GameTracker'a: Przed profil: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27027/top_players/?query=Madara. Profil: http://www.gametracker.com/player/Madara./80.72.40.110:27027/ Dziękuję za uwagę, pozdrawiam Madara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #10211 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Moim Zdaniem Madara Powinien Zostać Adminem Ponieważ: 1.Jest Bardzo Miły i Sympatyczny Do Innych 2.Zna Się Na Rzeczy 3.Poważny i Spokojny Chłopak 4. Nie Owija w Bawełnę Pozdrawiam DrOeY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OGI Napisano 28 Czerwca 2015 #10179 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 popieram go w 100 procentach, najlepszy przykład na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Czerwca 2015 #10138 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Oczywiscie ze tak ogarniety chłop , sumpatycczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PereK Napisano 28 Czerwca 2015 #10165 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 oczywiście popieram go jest dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Masherrr Napisano 28 Czerwca 2015 #9874 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Wielkie TAK. Jest ciągle i nigdy nie ma z nim problemów (nie licząc spamu na u@, jakiego to Madara nie ma aima). Mógłbyś sobie tylko steam kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 28 Czerwca 2015 Autor #9738 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Wielkie TAK. Jest ciągle i nigdy nie ma z nim problemów (nie licząc spamu na u@, jakiego to Madara nie ma aima). Mógłbyś sobie tylko steam kupić To tak dla hejterow, wiesz o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 29 Czerwca 2015 #9482 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Na TAK, mimo małych niedociągnięć, ale będą z Ciebie ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TwojaMatka Napisano 29 Czerwca 2015 #9183 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 +wiek +ograny +kulturalny +przyjemnie się z nim gra -amx (ale szybko idzie się tego nauczyć) Ogólnie popieram pomysł aby został adminem #pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 29 Czerwca 2015 #8525 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Czekałem na to podanie od kąd go poznałem ^^ Wielkie TAK!! +kultura +zgłasza +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 29 Czerwca 2015 Autor #7974 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Czekałem na to podanie od kąd go poznałem ^^ Wielkie TAK!! +kultura +zgłasza +ogarnięty Do mojego padania mialo nigdy nie dosjc, ale widzac co sie wyprawia ostatnio na serwerze, musialem jakos zareagowac, server mi sie bardzo podoba, nie chciałbym aby padl z powodu cheaterow, i nieobecności adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Czerwca 2015 #7696 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Popieram Madare ponieważ: AMX- (nauczy sie) KULTURA + POMOCNY+ OGARNIĘTY+ Aktywny+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extive Napisano 30 Czerwca 2015 #7634 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Na tak, jedyne co mi przeszkadza, to brak steam, bo każdy admin powinien go mieć, koszt raczej żaden, a pomaga w życiu codziennym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 30 Czerwca 2015 #7638 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Na duże TAK +Wiek +Ogar -/+Amxx (chłopak się uczy szybko, poczyta na internecie poogląda trochę poradników i się nauczy ) +Zgłasza na u@ +GT +Kultura -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinekq1 Napisano 1 Lipca 2015 #6365 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KieGoWhoYeah Napisano 3 Lipca 2015 #5182 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ja rowniez jestem na tak, amxx szybko zalapie, kultura, ogarnia, tylko maly minusik za steam ale jak bedzie czesto na forum zeby jakis kontakt w razie potrzeby to bylo by swietnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 3 Lipca 2015 #4018 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 na tak ogarniety pomaga graczom zglasza godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 4 Lipca 2015 #3332 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Poznaliśmy się na forum w hmmm. nieciekawej sytuacji z ssami ale sprawę wyjaśniłeś na całe szczęście Dałeś się poznać jako fajna osoba,aktywna na serwerze i jak widać ogarnięta.Podciąg się z amxx i masz moje poparcie.Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 4 Lipca 2015 Autor #3357 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Poznaliśmy się na forum w hmmm. nieciekawej sytuacji z ssami ale sprawę wyjaśniłeś na całe szczęście Dałeś się poznać jako fajna osoba,aktywna na serwerze i jak widać ogarnięta.Podciąg się z amxx i masz moje poparcie.Powodzenia Dzieki Miszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 5 Lipca 2015 Autor #2699 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Proszę o zamkniecie podania, wyjeżdżam na pewien czas, jesli bedzie nadal to mozliwe zglosze sie o otworzenie tematu po moim powrocie ^^ PS. Dziekuje za poparcie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lipca 2015 #2711 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Gdy wrócisz, zgłoś się do mnie na pw o otwarcie podania. @@ EDIT Kolega zgłosił mi na pw, że ma dostęp do laptopa i internetu więc podanie otwieram i zapraszam do odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 6 Lipca 2015 Autor #1909 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Dziekuje za ponowne otworzenie tematu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Lipca 2015 #1848 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Mysle ze nie ma na co czekac, kto chciał sie wypowiedziec juz to zrobil:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 7 Lipca 2015 #1849 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi