Wujek Biceps Napisano 25 Czerwca 2015 #13523 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Nick: Wujek Biceps Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): Kilkukrotnie we wcześniejszych latach pełniłem tę funkcję Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6+ Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Jestem graczem, który spełnia wymagania. Na serwerze zawsze staram się zachowywać kulturalnie, bynajmniej słów wulgarnych nie kierować do graczy. W miarę możliwości uzywam mikrofonu oraz zglaszam odpały na u@, Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależne od możliwości i chęci, czasem godzinka a czasami 10 Kontakt: Steam/forum = Wujek Biceps GT: http://www.gametracker.com/player/Wujek%20Biceps/80.72.43.106:27027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 25 Czerwca 2015 #13525 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Troszkę biedne podanie ale liczą się efekty na serwerze, więc: Nie mam żadnych praktycznie zastrzeżeń, z lekka " cicha woda " bo osobiście rzadko słyszałem aby coś nawijał przez majka Nie kłóci się, nie prowokuje, ogarnia grę, czasem i krzyknie "cele" Godziny siedzą, siedzi nocami co jest plusem. Jestem za okresem próbnym 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazny Napisano 25 Czerwca 2015 #13588 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Do gry i zachowania na serwerze nie mam zastrzezeń, ale do GT tak !! " Zależne od możliwości i chęci, czasem godzinka a czasami 10" --- chcesz admina to chęci zawsze muszą być . Ktoś kto gra raz na jakiś czas, nawet w jednym dniu 10godz to nie uczestniczy automatycznie reguralnie również na forum, co za tym idzie nie jest na bierząco !! Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 25 Czerwca 2015 #13619 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Ogólnie jestem na TAK. Tylko forum musisz ogarniać. Podanie wcześniej brakowało mi tylko stażu w grze i poznania graczy, poprawiłeś to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 25 Czerwca 2015 #13517 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Jeśli poprawisz aktywność na serwerze , będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 25 Czerwca 2015 #13530 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Jestem na Nie. Twoja aktywność na serwerze od ostatniego podania wgl nie wzrosła.. 15 z 30 dni byłeś aktywny. Jeżeli chodzi o admina to stanowczo za mało. Popraw aktywność i znów spróbuj za jakiś czas może akurat pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Czerwca 2015 #13396 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Na nie mało aktywny na forum od dłuższego czasu popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 25 Czerwca 2015 #11794 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Tymczasowo na nie, odrób forum i aktywność na serwerze a będę na tak, wymagania spełniasz, lecz konto praktycznie tylko dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 25 Czerwca 2015 #11770 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Wypowiem się jeszcze raz gdyż z lekka irytują mnie wasze powody, że ma słabą aktywność na forum a chce podkreślić, że to nie podanie o moda ani o jakieś stanowisko oparte na forum najbardziej powinien mieć wpływ jego "wkład" "efekt" na serwerze, forum podczas objętego stanowiska jako admin może spokojnie nadrobić Było tyle podań i za każdym razem kandydat odpadał, może czas dać komuś szansę? : ) Liczba postów na forum to nie priorytet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Czerwca 2015 #6913 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi