Ganja Mafia1992 Napisano 21 Czerwca 2015 #17559 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Mam taka propozycje dodania dzialu pochwal administratora. polega to na tym, by kazdy z nas mogl pochwalic 3 osoby z naszej sieci za prace lub za jakis inny dobra zrobiona rzecz na forum jak i na sieci. Wzror: nick administratora: ocena administratora: powod: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 21 Czerwca 2015 #17555 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 A czemu ma to służyć? Poprawieniu ego admina? Do tego jest "plebiscyt" na admina miesiąca i jak pomógł Ci admina w czymś, to możesz oddać na niego głos. Jak dla mnie bez sensu. Tylko nabijanie postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Czerwca 2015 #17551 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Hmm dokładnie jestem tego samego zdania co @August. Każdy z administracji ma swoje zadania, które musi wykonywać. Pomoc innym to jest w sumie ich obowiązek. A dział ten służyłby pewnie wyłącznie do nabijania postów i podłechtywania ego co niektórym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 21 Czerwca 2015 #17532 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Adminów nie trzeba dowartościowywać, wręcz odwrotnie, mieszać z błotem Taki Joke Zgadzam się z przedmówcami, od tego są różnego rodzaju konkursy na admina miesiąca, plebiscyt ludzi półrocza itp itd. A jeżeli już by ktoś chciał, to wystarczyłoby napisanie mu na Steam/GG. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 21 Czerwca 2015 #17522 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ja jestem tego samego zdania co @August oraz @EvO, to będzie zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 21 Czerwca 2015 #17520 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 zbędne spam i nabijanie postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G.R.R. Napisano 21 Czerwca 2015 #17512 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Lepiej nie bo administracja spocznie na laurach :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jestem slaby i chuj. Napisano 21 Czerwca 2015 #17469 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Ta i żeby byli sami dla siebie zaskoczeniem? na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Czerwca 2015 #17436 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Zamiast gadać, to po prostu zamknijcie ten temat. Nie ma sensu chwalić kogoś za coś, co jest jego obowiązkiem (jeszcze dobrowolnym, nieprzymuszonym). Panią w spożywczaku też chwalisz, bo wydała ci dobrze resztę? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesto Napisano 21 Czerwca 2015 #17437 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Nie idę na policję bo nie wydała mi grosika! Darmowe posty *.* W OFFie coś takiego zróbcie i po problemie z nabijaniem postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Czerwca 2015 #17413 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi