Xemo Napisano 20 Czerwca 2015 #18501 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Odwołanie ma charakter informacyjny, zanim ktokolwiek obejrzy ban zniknie ale nie puszcze tego bo będę nadal dostawał bany, zabieram po prostu fragi i to niektórym się nie podoba. Data i godzina: 20:35 dziś Mapa: de_dust2002 Steam: STEAM_0 : 1 : 26330449 Uzasadnianie: siedziałem z ziomkiem w tym miejscu http://www.pl.image-share.com/upload/425/30.jpg na HLTV można zobaczyc dokładnie sytuacje byliśmy dokładnie tam, Genialny Chomik zabił tamtego typa a ja z AWP ściągnąłem Chomika, nagle dostaje bana za txt gdzie nie ma żadnej mowy o moim zawinieniu, perfidna próba pozbycia się mnie w celu wbijania fragów (ze mną już nie tak łatwo). [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Genialny Chomik. [AMXBans] Pozostalo ci 22 minut i 16 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : . : Xemo : . [AMXBans] Powod : ' txt ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 26330449 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.65.166.118 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 20 Czerwca 2015 #18502 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Przenoszę temat do skarg. I zapraszam Admina Genialny Chomik o przedstawienie dowodów w tej sprawie. Jak dla mnie ban nie słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Czerwca 2015 #18503 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Zapraszam Genialnego Chomika do wyjaśnienia tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Czerwca 2015 #18535 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Nie raz inni gracze od innych adminów dostawali ban za txt będąc w tym samym miejscu co ty dziś- proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 20 Czerwca 2015 #18540 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Nie proste, ponieważ nie są to txt. Każdy bez żadnej pomocy może tam wskoczyć, nawet bez żadnych modów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xemo Napisano 20 Czerwca 2015 Autor #18544 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Dokładnie, owszem jest to mało popularne miejsce (wręcz rzadkośc), ale jak to snajper musi być z zaskoczenia dlatego postanowiłem tam pójść. W "ostatnim oddechu" jak zobaczyłem bana jeszcze pytałem jakie textury jak nigdzie nie byłem ale nie zdążyłem dostać odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Czerwca 2015 #13443 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Ban niesłuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 22 Czerwca 2015 #13445 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi