Xemo Posted June 20, 2015 #18501 Share Posted June 20, 2015 Odwołanie ma charakter informacyjny, zanim ktokolwiek obejrzy ban zniknie ale nie puszcze tego bo będę nadal dostawał bany, zabieram po prostu fragi i to niektórym się nie podoba. Data i godzina: 20:35 dziś Mapa: de_dust2002 Steam: STEAM_0 : 1 : 26330449 Uzasadnianie: siedziałem z ziomkiem w tym miejscu http://www.pl.image-share.com/upload/425/30.jpg na HLTV można zobaczyc dokładnie sytuacje byliśmy dokładnie tam, Genialny Chomik zabił tamtego typa a ja z AWP ściągnąłem Chomika, nagle dostaje bana za txt gdzie nie ma żadnej mowy o moim zawinieniu, perfidna próba pozbycia się mnie w celu wbijania fragów (ze mną już nie tak łatwo). [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Genialny Chomik. [AMXBans] Pozostalo ci 22 minut i 16 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : . : Xemo : . [AMXBans] Powod : ' txt ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 26330449 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.65.166.118 ' [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Posted June 20, 2015 #18502 Share Posted June 20, 2015 Przenoszę temat do skarg. I zapraszam Admina Genialny Chomik o przedstawienie dowodów w tej sprawie. Jak dla mnie ban nie słuszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted June 20, 2015 #18503 Share Posted June 20, 2015 Zapraszam Genialnego Chomika do wyjaśnienia tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted June 20, 2015 #18535 Share Posted June 20, 2015 Nie raz inni gracze od innych adminów dostawali ban za txt będąc w tym samym miejscu co ty dziś- proste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
August Posted June 20, 2015 #18540 Share Posted June 20, 2015 Nie proste, ponieważ nie są to txt. Każdy bez żadnej pomocy może tam wskoczyć, nawet bez żadnych modów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xemo Posted June 20, 2015 Author #18544 Share Posted June 20, 2015 Dokładnie, owszem jest to mało popularne miejsce (wręcz rzadkośc), ale jak to snajper musi być z zaskoczenia dlatego postanowiłem tam pójść. W "ostatnim oddechu" jak zobaczyłem bana jeszcze pytałem jakie textury jak nigdzie nie byłem ale nie zdążyłem dostać odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted June 22, 2015 #13443 Share Posted June 22, 2015 Ban niesłuszny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n-ty dzien Posted June 22, 2015 #13445 Share Posted June 22, 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts