KrolJulian Napisano 10 Czerwca 2015 #29200 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam, od dzisiejszej nocy mam jakieś problemy, żeby wejść na serwer, miałem go w ulubionych, teraz nawet nie mogę do dodać, druga rzecz jak próbuję się połączyć przez connect lub dołączenie z forum, to wyskakuje mi okno informacji o serwerze ale tylko z inf ze serwer nie odpowiada;/ Nawet jeżeli jakoś w koncu mi się połączy to wyskakuje mi warning,:connection problem i wywala mnie, dodam ze tylko na tym serwerze tak mi sie robi Może ktoś coś pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 10 Czerwca 2015 #29664 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Zainstaluj HLSW, dodaj tam serwer Multi-Head i sprawdzaj czy widzisz go przez HLSW wtedy kiedy nie możesz połączyć się z serwerem, według mnie też powinien być tam disconnected, a jak będziesz widział to kliknij połącz. Sprawdzisz czy cię połączy tak. - Może natarczywie chciałeś wbić na zapełniony serwer i to jest powód zniknięcia serwera. - Również to mogą być crashe od "1shot1kill" gdyż sam wczoraj w nocy miałem taki sam problem, że serwer mi zniknął z ulubionych i nie dało się z nim połączyć poprzez "connect" ale serwer pokazał się po 10 minutach lecz na początku bez ochrony VAC, minęła minuta i ochrona VAC się pokazała z czym serwer mi działał jak należy. - Możesz również spróbować zrobić reinstall CS'a, lecz to polecam jako ostatni krok gdy by nie było żadnych innych rezultatów + pamiętaj aby skopiować "config" PS. Napisz czy często tak masz i jaki już czas czekasz bądź czekałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 10 Czerwca 2015 #27769 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Dziś w godzinach przed popołudniowych, mniej więcej do godziny 15 były problemy na połowie serwerów. Sprawdź czy teraz możesz wejść i odpisz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrolJulian Napisano 10 Czerwca 2015 Autor #22321 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 teraz już wszystko ok, problem pojawił się około godziny 4 rano, wywalilo mnie z serwera, i tak jak wyżej, od samego rana tak było, możliwe, że coś laptop ześwirował, bo jak zrobiłem reset to ustąpił problem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 10 Czerwca 2015 #28722 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 No też tak około tej godziny mi się crashował serwer. Problem nie powinien już się ukazywać, myślę, że to jednorazowy crash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 10 Czerwca 2015 #27107 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi