Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2015 #40453 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Nick: KrzysiuMonster Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem):Dość spore miałem już trzy razy admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty:Dlatego,że jestem aktywnym graczem ,a często brakuje adminów gdy są cziterzy na serwerze więc pomyślałem, że mógłbym się tym zająć. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Gram codzennie po 3 odziny Kontakt: GG 53717959 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo tak! Napisano 5 Czerwca 2015 #40456 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Na nie: -Chyba dałeś zły nick -Miałeś trzy razy admina i znajomość AMX: 10 no ładnie, tylko wiesz że to nie chodzi o umiejętność posługiwania się po AmxModMenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 5 Czerwca 2015 #40458 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 Po: 1. Taki nick nie widnieje w liście graczy "aktywnych" na serwerze. 2. Nie dałeś linku do gametracker'a 3. Nie znam Cię, ani razu Cię nie widziałem na podanym nicku 4. Podanie jest napisane tak jak jest lecz sądzę, że z lekka na wyjebke 5. To co brakuje linku do gametracker'a z tym idzie brak godzin, brak aktywności na serwerze, więc nie ma żadnych podstaw aby podanie było pozytywnie rozpatrzone, automatycznie idzie do odrzucenia. Dzięki za statystykę w nabiciu liczby tematów. Nie. @Edycja. Znowu kolejny powód, że brakuje adminów, nie wiem czy Wy chcecie tym powodem bardziej zachęcić do pozytywnego rozpatrzenia, lecz nie brakuje adminów, przynajmniej jeden admin się znajdzie czy w dzień czy w nocy : ) cheaterzy są unieszkodliwiani o każdej godzinie niezależnie czy dzień czy noc. Tak czy siak więcej adminów się przyda, lecz nie tym razem, PS. Aktualizuj podanie, podaj poprawy nick na którym grasz ( jeśli grasz na naszym serwerze ) + Dodaj link z gametracker'a do podania. http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/ Wejdź tutaj wpisz swój nick "Search for a player" po czym kliknij na niego i wstaw link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 5 Czerwca 2015 #40049 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2015 http://multi-head.pl/topic/63735-podanie-na-admina/#entry333340 Coś się zmieniło od tamtego czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 6 Czerwca 2015 #39957 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 A gdzie GM? Nie kojarzę cię. Na Nie. Twoje podanie do mnie nie przemówiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2015 #39302 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 3x NIE: -nie widziałem Cię ani razu na serwerze -brak gametracker'a -brak aktywności na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Czerwca 2015 #39098 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Warnować takich oszołomów, śmietnik robią z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 6 Czerwca 2015 #38698 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Na nie, nie dałeś gt, miałeś 3 razy admina i już znajomość amx 10? Podanie nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazny Napisano 6 Czerwca 2015 #38120 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 Totalnie nie kojarzę z serwera ... NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 6 Czerwca 2015 #37927 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, bądź zgłoś ten post w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi