Wyimagino Napisano 23 Maja 2015 #67464 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ZAPRASZAM DO PRZECZYTANIA WYPOWIEDZI MaHir'a o naszej sieci. Równocześnie zapraszam do zobaczenia jego sieci, nazywanej przez niego "profesjonalną" ( http://one-shoot.pl/index.php ) Zapraszam na www.One-Shoot.pl ! Jestem byłym Opiekunem serwera CS:GO i SOURCE Support z sieci Multi-Head i zostałem ślicznie potraktowany.. Zapewne Wandi zaraz to usunie ale przynajmniej kilka osób się dowie prawdy Walka o kolorki kosztem kogoś innego aby się podlizać? Konfidentura to tam normalna rzecz (Nawet w przypadku Super Moderatora) oraz jak wspomniałem lizanie tyłka wyżej postawionum osobom Nie mam zamiaru ty się żalić bo mam wyjebane, tylko nie dość że ściągają kasę za VIPy, Premki, Klasy Premium to jeszcze za "admina". Widać że aquaxik chyba dobry sosób zarobku znalazł, no ale oczywiście nie moja sprawa Wandi mam nadzieję że na forum się to nie znajdzie (dowiem się jeśli tak). Pozdrawiam tych dobrych z Multi-Head i jestem głupi w dupę tym dwulicowym ( wiedzą o kim mowa ) Ta wiadomość ma charakter pożegnalny Pozdrawiam i zapraszam na www.One-Shoot.pl!! Poszukujemy administracji Dołączam również screen z Fanpage'a sieci : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Maja 2015 #65354 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Co @Wandi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 23 Maja 2015 #62952 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Aż się wzruszyłem. Jednak się żalisz Jestem ciekaw czy na jego sieci nie będzie pobierana opłata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 23 Maja 2015 #62938 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Nawet Xeonixx jest tam w brygadzie :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 23 Maja 2015 #62723 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Częściowo Mahir napisał prawdę, ale tylko częściowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Maja 2015 #67297 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 A ja już pisałem że ten Mahir to zjeb ^^ Każdy miał to w nosie ale napisałem raz mu całą prawdę, sam ziomek latał z rangami a teraz czeka koniec MG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 23 Maja 2015 #65568 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 ja szejk mowie wam płacz off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 23 Maja 2015 #67431 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Dupa boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 23 Maja 2015 #67362 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Maja 2015 #66418 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Tak samo Smoker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 23 Maja 2015 #66356 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 Ahahah. Profesjonalna?? Do profesjonalizmu mu trochę brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toxi Napisano 23 Maja 2015 #66016 Udostępnij Napisano 23 Maja 2015 [align=center][/align] Mult-Head.pl http://multi-head.pl/forum/28-podanie-o-admina-only-dd2/ Podanie o Admina ONLY DD2 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 16 lat; - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - Minimum 100h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu; Wzór podania: Nick: Wiek: Doświadczenie (w byciu adminem): Znajomość AMXX (W skali 1-10): Staż w CS-sie: Steam / NonSteam: Dlaczego Ty: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kontakt: One-shoot.pl http://one-shoot.pl/showthread.php?tid=32 Podanie o Admina ONLY DD2 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria : - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 15 lat; - Minimum 4h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - Minimum 30h przegrane na serwerze; - Posiadanie mikrofonu; Wzór Podania : Nick: Wiek: Doświadczenie (w byciu adminem): Znajomość AMXX (W skali 1-10): Staż w CS-sie: Steam / NonSteam: Dlaczego Ty: Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kontakt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Maja 2015 #66008 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 ladnie wzory pokopiowane a estetycznie siec mistrz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 24 Maja 2015 #65618 Udostępnij Napisano 24 Maja 2015 Nie jestem pewien co mnie bardziej śmieszy. To, że prawdą jest, iż nasz "system społecznościowy" ma stwierdzonego downa (oczywiście nie mówię o całej wypowiedzi MaHiRa - a o konkretnym fragmencie), czy to, że ludzie jeszcze o to płaczą i piszą takie ckliwe wersy o braku żalenia się z żaleniem się. Czas się przyzwyczajać, chyba, że się tylko na rangi czeka. Poza tym, jeżeli robi się swoje to się przestaje zwracać uwagę na to całe "podlizywanie", aż pozwolę sobie zacytować klasyka, którego autorem jest sławny na cały swój ogródek - czerwony uszatek: "A ja mam to w dupie". Pozdrawiam gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi