Wujek Biceps Napisano 18 Maja 2015 #75421 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Nick: Wujek Biceps Wiek: 20 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Bycie adminem nie jest mi obce, w czasie mojej "kariery" w CS1.6 miałem przyjemność kilkukrotnie pełnić rolę admina. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6+ Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Uważam że jestem dobrym kandydatem na admina. Spełniam narzucone wymagania. Co mogę poweidzieć o sobie to to że jestem bezkompromisowy, stanowczy a zarazem wesoły ;] Jak wyżej napisałem zdaża mi się czesto grać w nocy, kiedy jest problem ze znalezieniem admina, by posprzątał czesto występujących o tej porze cziterów. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jest to bardzo różna ilość czasu, zdarza mi się dosyć często grać cały dzień lub noc. Gram praktycznie codziennie. Kontakt: steam- Wujek Biceps Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Wujek%20Biceps/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 18 Maja 2015 #75392 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Kojarzę Cię z serwera, Szansę można by dać, chociaż game tracker z ubiegłego tygodnia mnie nie przekonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Biceps Napisano 18 Maja 2015 Autor #75404 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Kojarzę Cię z serwera, Szansę można by dać, chociaż game tracker z ubiegłego tygodnia mnie nie przekonuje. W ubiegłym tygodniu nie miałem głowy do gry, taki wypadek losowy. Ale co trzeba nadrobie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Maja 2015 #73728 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Można dać szansę. Malutkie tak, bo: -steam -wiek -brakuje adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolodziej Napisano 18 Maja 2015 #73738 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Obecnie jestem na Nie. Prawie dobiłeś do 100h przegranych na serwerze i już składasz podanie oczywiście jak najbardziej możesz ale: widywałem na serwerze ale GT z ostatnich 30 dni mnie nie przekonuje byłeś obecny na serwerze 12 z 30 dni Jeżeli chodzi o mnie daj się jeszcze trochę poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 18 Maja 2015 #71793 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Również jak na razie jestem na nie. Daj się poznać lepiej. Twoje GT jest bardzo słabe, ledwo wbite 100 godzin i z tego co widzę to grasz tylko 2 góra 3 dni w tygodniu. Popraw tygodniową aktywność i nie będę miał żadnych przeciwwskazań. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 18 Maja 2015 #75193 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Niech jeszcze trochę z nami pogra a potem kto wie :acute: Na chwile obecną na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
! Elader ~ Criistal ~ Napisano 18 Maja 2015 #74832 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Dlaczego Ty: Jak wyżej napisałem zdaża mi się czesto grać w nocy, kiedy jest problem ze znalezieniem admina, by posprzątał czesto występujących o tej porze cziterów. Chce się zwrócić na ten kawałek gdyż to jest bezpośrednie podkoloryzowanie podania, bo jestem nocami na serwerze stąd Cię kojarzę właśnie gdy wchodziłeś na serwer nocami, jakoś nie wpadłeś w oko w kwestii negatywnej, nie prowokowałeś bądź nie brałeś udziały w głupich kłótniach które nieraz miały miejsce więc to jest plus. Minusem jest to, że chciałeś te podanie podkoloryzować i trochę zarzucić winę na adminów, że nie ma ich nocami. Godziny są jakie są, fakt faktem masz te 100 godzin przegranych, liczę na większą tygodniową aktywność : ) Jestem za tym aby dostał na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 18 Maja 2015 #74795 Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Popraw aktywność i za tydzień otworzymy temat ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 25 Maja 2015 #63038 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Maja 2015 #62488 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Na Tak +ogarnięty +wiek +Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wazny Napisano 25 Maja 2015 #61815 Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Ostatnio dużo gram na tym serwerze i moim zdaniem gość jak najbardziej nadaje się na admina ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 27 Maja 2015 #59080 Udostępnij Napisano 27 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi