Masherrr Napisano 13 Maja 2015 #83401 Udostępnij Napisano 13 Maja 2015 Nick: BYOB Wiek: Rocznikowo 19 Doświadczenie (w byciu adminem): 2 lata temu przez jakiś rok byłem adminem w pewnej sieci, wcześniej za młodego adminowałem na serwerze kolegi. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Po drobnych przypomnieniach 8 Staż w CS-sie: 7 może 8 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Po pierwsze, uważam, że brakuje adminów z kontem steam. Co prawda teraz dołączyło kilku nowych, jak Kosa czy 2Speed, jednak i tak najłatwiejszym kontaktem dla gracza steam jest właśnie ta platforma, dlatego, że łatwo "zawołać" admina na serwer, gdy ma się do niego taki kontakt. Po drugie, mało który admin gra w godzinach późno wieczornych. Czasem się ktoś pojawi, jednak są to sytuacje sporadyczne, a właśnie po 22 przeważnie pojawiają się demony z niedozwolonymi dopalaczami. Po trzecie zaczyna się też okres wakacyjny (przynajmniej dla mnie), co oznacza, że będzie coraz większa aktywność na serwerze, a co za tym idzie, potrzeba więcej osób do ogarnięcia i pilnowania porządku. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Jak do tej pory była to około godzinki dziennie, ale to ze względu na przygotowania do matury, która kończy mi się w piątek. Myślę, że 2-2,5 godzinki będę w stanie poświęcić. Kontakt: Steam: enemmyfire GG: 49880916 Link do GameTracker'a: BYOB, a wcześniej grałem u Was pod nickiem Masher. Od razu chciałbym także podkreślić, że ze względu na planowany wyjazd byłbym nieobecny od 19.05 do 22.05 i prawdopodobnie od 29.05 do 14.06. Piszę to, aby być wobec Was fair i nie zrobić tak, że dostałem adma (ewentulanie) i nagle znikam i przestaje się interesować, jak mogłoby to wyglądać. Pozdrawiam, BYOB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 14 Maja 2015 #77105 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jak najbardziej na tak. + Steam + Wiek - Aktywność nie jest najlepsza, lecz myślę, że ją poprawisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 14 Maja 2015 #77009 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Hmm. Mozna dac szanse - aktywny - amxx - Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 14 Maja 2015 #82687 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jestem na tak steam wiek aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ultimatus Napisano 14 Maja 2015 #82706 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jestem na tak steam wiek aktywny jestem na TAK jak wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 14 Maja 2015 #82204 Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 Jak najbardziej na tak. + Steam + Wiek - Aktywność nie jest najlepsza, lecz myślę, że ją poprawisz. Jestem również na TAK, mimo nie najlepszej aktywności jak koledzy powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 15 Maja 2015 #81896 Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi