EvO Napisano 12 Maja 2015 #86055 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Na samym wst臋pie chcia艂bym zaznaczy膰, 偶e podanie sk艂adam po to, aby pom贸c rozkr臋ci膰 redakcje. Jest ono tymczasowe. 聽 聽 聽 Imi臋:Micha艂 聽 Wiek: 19 lat 聽 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: EvO | Multi-Head.pl 聽 Sta偶 na forum: Du偶o ponad 2 lata. 聽 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: 聽 Twoje osi膮gni臋cia na聽 Multi-Head.pl: Admin cod 200 i 400 Opiekun cod 404, M@, S@ 聽 Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Da艂bym sobie 8/10 聽 Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:Postaram si臋 wypuszcz膮c przynajmniej par臋 tekst贸w na tydzie艅. 聽 Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Redaktor - niebieski [/align] 聽 [align=center]Mavers- z贸艂ty. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]@Mavers - wielu u偶ytkownik贸w forum w og贸le go nie kojarzy. Lecz jest to godna poznania osoba. Uczynny, zabawny, dobrze sprawuje si臋 jako admin cod 400.[/align] 聽 [align=center]Zapraszam do lektury.[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Witam chcia艂bym aplikowa膰 na stanowisko redaktora Multi-Head.pl. Czy mia艂by艣 ochot臋 przeprowadzi膰 ze mn膮 wywiad? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Siema, pewnie [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]W takim razie na pocz膮tek przedstaw si臋 naszym u偶ytkownikom. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Mam na imie B艂a偶ej i mieszkam w 艁odzi, sko艅czy艂em ju偶 20 lat. Moj膮 pasj膮 jest motoryzacja, a szczeg贸lnie samochody. Lubi臋 te偶 drift. [/align] 聽 聽 聽 [align=center]Ja r贸wnie偶 interesuj臋 si臋 motoryzacj膮, 聽tylko w moim przypadku bardziej ci膮gnie do "jedno艣lad贸w". Mo偶e powiesz co Ci si臋 w tym podoba? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Motocykle te偶 uwielbiam i mam zamiar sta膰 sie w艂a艣cicielem jednego. Co mi si臋 w tym podoba? Szczerze mowi膮c to nie wiem, kocham to, a jak mam i艣膰 co艣 zrobi膰 przy samochodzie to ju偶 w og贸le banan na twarzy. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Doskanle Ci臋 rozumiem, a posiadasz mo偶e ju偶 jaki艣 w艂asny pojazd? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Mam BMW, niby nie mog臋 je藕dzi膰, bo mam prawko kategorii b1, ale zasady s膮 po to by je 艂ama膰. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Wspominales cos o tym, 偶e mieszkasz w 艁odzi. Opowiedz nam co艣 o tym mie艣cie. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Hmm... Z racji tego, 偶e mamy 2 kluby pi艂karskie to 艂atwo oberwa膰 gdzie by si臋 nie posz艂o, ale generalnie jest spoko. Du偶o klub贸w, pub贸w(polecam ul. Piotrkowska), w kt贸rych mo偶na si臋 napi膰. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Ooo widz臋, 偶e mamy podobne charaktery, Obaj lubimy dobrze "zabalowa膰". [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Nie przesadzajmy, ja wol臋 p贸j艣膰 do pracy i zarobi膰 na kolejne rzeczy do auta ni偶 wydawa膰 na baletach, ale jak ka偶dy lubi臋 wyj艣膰 czasami na miasto. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]No to jest akurat fakt, praca te偶 jest bardzo wa偶na. Ale przejd藕my do kolejnego w膮tku. Z pewnych 藕r贸de艂 wiem, 偶e niedawno pisa艂e艣 matury. Mo偶e powiesz u偶ytkownikom jak si臋 do nich przygotowywa艂e艣, oraz jakie masz odczucia po napisaniu? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Odczucia? By艂em, napisa艂em, nie stresowa艂em si臋, bo nie pisalem jaki艣 wielkich reczy. Je偶eli chodzi o przygotowywania to nigdy przez ca艂e 20 lat tyle si臋 nie uczylem. :< [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Z tego co ja wiem to siedzia艂e艣 przed cs'em.. Skoro poruszyli艣my ju偶 ten temat powiedz jak zacz臋艂a si臋 Twoja przygoda z t膮 gr膮. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Dobra,odkry艂e艣 mnie. Przyznam si臋, 偶e te偶 gra艂em, ale trzeba by艂o robi膰 przerwy w nauce bo to wa偶na rzecz! [/align] 聽 [align=center]Szczerze? To by艂o tak dawno temu, 偶e nawet nie pami臋tam jak zacz臋艂a si臋 moja przygoda z gra. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Hehe, to mo偶e powiesz jak trafi艂e艣 na MH i dlaczego tu zosta艂e艣 (wiem ze ta historia zwiazana jest ze mna). [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]聽To chyba by艂o jakie艣 2 lata temu? Nawet dobrze nie pami臋tam. Mia艂em do艣膰 d艂ug膮 przerw臋 od cs (tak by艂em czysty, jednak na艂贸g wygra艂. Wpisa艂em w google "serwery do cs" czy co艣 takiego. Wasz link wyskoczy艂 mi jako pierwszy. Zacz膮艂em grac na codzie 800, tam tez dostalem 1 ssy od @EvO , kt贸ry d艂uuuuugi czas namawia艂 mnie 偶ebym zosta艂 adminem (jak ten czlowiek mnie denerwuje^^). [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Jakie s膮 Twoje odczucia co do naszej sieci i jej u偶ytkownik贸w? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Du偶o fajnych, ciekawych os贸b, zawsze znajdzie si臋 kto艣 do pomocy, chocia偶 rzadko wychodz臋 z mojego cod'a to jednak czasem si臋 zdarzy. Na forum multum konkursow, w kt贸rych s膮 ciekawe nagrody. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]To prawda. W ostatnich dniach "na j臋zykach" wielu Polak贸w jest temat wybor贸w prezydenckich. Co Ty o tym s膮dzisz? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]B艂agam Ci臋 nie poruszajmy tematu polityki, nie chc臋 si臋 藕le wypowiada膰... A wybory to jednak sprawa prywatna kto na kogo g艂osowa艂 jednak musz臋 si臋 przyzna膰, 偶e nie da艂em rady wzi膮膰 udzia艂u w 1 turze bo siedzia艂em w pracy. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]No tak dla wielu to dra偶liwy temat. Powiedz nam co艣 mo偶e jeszcze o swojej ulubionej muzyce, mo偶e jaki艣 ulubiony wykonawca, piosenka? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Generalnie slucham rapu, ale mocniejsze brzmienie mi nie przeszkadza . Ci臋偶ko wybra膰. Lubi臋 Zeusa, Ostr, Peje, Chade, S艂onia, Tau, Palucha ,Shellera, i ostatnio spodoba艂 mi si臋 K臋k臋 [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Na sieci znalaz艂by艣 pewnie nie jedn膮 osobe z podobnym gustem. Niestety zbli偶amy si臋 do ko艅ca wywiadu, czy chcia艂by艣 kogo艣 pozdrowi膰? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]No jako艣 musz臋 sobie z tym poradzi膰 ze ju偶 koniec. Oh zawsze marzy艂em o tym 偶eby kogo艣 pozdrowi膰! Pewnie, 偶e chce. , @kakadu , nie mog臋 zapomnie膰 o naszym serwerowym dziku!- @Malu. Jak rownie偶 cz艂owieka kt贸ry mnie tutaj zaci膮gn膮艂 i najbardziej denerwuje - @EvO:* [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Wielkie dzi臋ki za wywiad i pozdrowienia. Trzymaj si臋 cze艣膰. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]No dzi臋ki, narka. 聽 聽 聽[/align] 聽 [align=center] 聽 聽[/align] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 12 Maja 2015 #85993 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Na tak.艢wietna osoba a pomoc w redakcji si臋 przyda i to bardzo. 聽 Lubiany 聽 Bezkonfliktowy 聽 Dobry wywiad Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 12 Maja 2015 #85996 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Z racji tego, i偶 nie ma obecnie redaktor贸w pr贸cz jednego jestem za, powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MartyN Napisano 12 Maja 2015 #85961 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Jestem na Tak 聽 -EvO by艂y S@ teraz modek 聽 -ortografia dobra 聽 -wywiadzik fauny krotki zwi臋z艂y. 聽 -przyda si臋 pomoc HardeQ Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 12 Maja 2015 #85942 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Oczywi艣cie je偶eli chcesz pom贸c to nie mam nic przeciwko. Nie mam si臋 do czego przyczepi膰 聽 Jestem na tak. 聽 聽 聽 ps. Redakcj臋 troszeczk臋 zaniedba艂em, gdy偶 mia艂em par臋 spraw do za艂atwienia. Zak艂adam, 偶e od pi膮tku b臋dzie mo偶na spodziewa膰 si臋 znowu codziennie jakich艣 nowych "pisanek". 聽 Pozdrawiam. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 12 Maja 2015 #85946 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Ostatnio jest chyba osob膮, z kt贸r膮 najwi臋cej pisz臋. Niestety, musz臋 stwierdzi膰, 偶e na t膮 posad臋 si臋 nadaje. Ma du偶o czasu, odpowiednie umiej臋tno艣ci, a przede wszystkim du偶o ch臋ci. Warto da膰 mu szans臋, a nie zawiedzie. 聽 聽 Pozdrawiam 聽 @NumberOne 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Maja 2015 #85928 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 A ten olo ? 聽 Evo si臋 przyda ci膮gle na forum Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 12 Maja 2015 #85929 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 na tak brakuje ludzi a Ty jestes dobry wywiad gut 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Maja 2015 #85805 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Dalsze pisanie nie ma sensu, przyjmowa膰 podanie, bo jest potrzebny i si臋 nadaje. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 12 Maja 2015 #85806 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Jesetm na tak. Tylko szkoda ze " Tymczasowo " 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
NaTeOooO Napisano 12 Maja 2015 #85686 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 To samo co @555_dni Ograni臋ty ch艂op przyjmowa膰 niech pomaga, nadaje sie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 12 Maja 2015 #85523 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Czy jest inna opcja niz go przyj膮膰? 聽 Przyda sie kto艣 do pomocy 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Kristo Napisano 12 Maja 2015 #83378 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Na Tak 聽 聽 聽 + Ortografia 聽 + Dobry wywiad 聽 + Pomoc si臋 przyda 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 12 Maja 2015 #38101 Udost臋pnij Napisano 12 Maja 2015 Yes ^^ 聽 + Mi艂y 聽 + Ma艂o ich聽 聽 + Fajny wywiadzik :> 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 13 Maja 2015 #85209 Udost臋pnij Napisano 13 Maja 2015 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi