Skocz do zawarto艣ci

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> [REDAKTOR] - Tymczasowo.

EvO

Rekomendowane odpowiedzi

Na samym wst臋pie chcia艂bym zaznaczy膰, 偶e podanie sk艂adam po to, aby pom贸c rozkr臋ci膰 redakcje. Jest ono tymczasowe.

Imi臋:Micha艂

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: EvO | Multi-Head.pl

Sta偶 na forum: Du偶o ponad 2 lata.

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji:

Twoje osi膮gni臋cia na聽 Multi-Head.pl: Admin cod 200 i 400 Opiekun cod 404, M@, S@ :)

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Da艂bym sobie 8/10

Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej:Postaram si臋 wypuszcz膮c przynajmniej par臋 tekst贸w na tydzie艅.

Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie):

[align=center]聽[/align]

[align=center]Redaktor - niebieski

[/align]

[align=center]Mavers- z贸艂ty.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]@Mavers - wielu u偶ytkownik贸w forum w og贸le go nie kojarzy. Lecz jest to godna poznania osoba. Uczynny, zabawny, dobrze sprawuje si臋 jako admin cod 400.[/align]

[align=center]Zapraszam do lektury.[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Witam chcia艂bym aplikowa膰 na stanowisko redaktora Multi-Head.pl. Czy mia艂by艣 ochot臋 przeprowadzi膰 ze mn膮 wywiad?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Siema, pewnie ;)

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]W takim razie na pocz膮tek przedstaw si臋 naszym u偶ytkownikom.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Mam na imie B艂a偶ej i mieszkam w 艁odzi, sko艅czy艂em ju偶 20 lat. Moj膮 pasj膮 jest motoryzacja, a szczeg贸lnie samochody. Lubi臋 te偶 drift.

[/align]

[align=center]Ja r贸wnie偶 interesuj臋 si臋 motoryzacj膮, 聽tylko w moim przypadku bardziej ci膮gnie do "jedno艣lad贸w". Mo偶e powiesz co Ci si臋 w tym podoba?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Motocykle te偶 uwielbiam i mam zamiar sta膰 sie w艂a艣cicielem jednego. Co mi si臋 w tym podoba? Szczerze mowi膮c to nie wiem, kocham to, a jak mam i艣膰 co艣 zrobi膰 przy samochodzie to ju偶 w og贸le banan na twarzy. ;)

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Doskanle Ci臋 rozumiem, a posiadasz mo偶e ju偶 jaki艣 w艂asny pojazd?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Mam BMW, niby nie mog臋 je藕dzi膰, bo mam prawko kategorii b1, ale zasady s膮 po to by je 艂ama膰. :D

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Wspominales cos o tym, 偶e mieszkasz w 艁odzi. Opowiedz nam co艣 o tym mie艣cie.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Hmm... Z racji tego, 偶e mamy 2 kluby pi艂karskie to 艂atwo oberwa膰 gdzie by si臋 nie posz艂o, ale generalnie jest spoko. Du偶o klub贸w, pub贸w(polecam ul. Piotrkowska), w kt贸rych mo偶na si臋 napi膰.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Ooo widz臋, 偶e mamy podobne charaktery, Obaj lubimy dobrze "zabalowa膰".

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Nie przesadzajmy, ja wol臋 p贸j艣膰 do pracy i zarobi膰 na kolejne rzeczy do auta ni偶 wydawa膰 na baletach, ale jak ka偶dy lubi臋 wyj艣膰 czasami na miasto.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]No to jest akurat fakt, praca te偶 jest bardzo wa偶na. Ale przejd藕my do kolejnego w膮tku. Z pewnych 藕r贸de艂 wiem, 偶e niedawno pisa艂e艣 matury. Mo偶e powiesz u偶ytkownikom jak si臋 do nich przygotowywa艂e艣, oraz jakie masz odczucia po napisaniu?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Odczucia? By艂em, napisa艂em, nie stresowa艂em si臋, bo nie pisalem jaki艣 wielkich reczy. Je偶eli chodzi o przygotowywania to nigdy przez ca艂e 20 lat tyle si臋 nie uczylem. :<

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Z tego co ja wiem to siedzia艂e艣 przed cs'em.. :) Skoro poruszyli艣my ju偶 ten temat powiedz jak zacz臋艂a si臋 Twoja przygoda z t膮 gr膮.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Dobra,odkry艂e艣 mnie. :( Przyznam si臋, 偶e te偶 gra艂em, ale trzeba by艂o robi膰 przerwy w nauce bo to wa偶na rzecz!

[/align]

[align=center]Szczerze? To by艂o tak dawno temu, 偶e nawet nie pami臋tam jak zacz臋艂a si臋 moja przygoda z gra.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Hehe, to mo偶e powiesz jak trafi艂e艣 na MH i dlaczego tu zosta艂e艣 (wiem ze ta historia zwiazana jest ze mna). :D

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]聽To chyba by艂o jakie艣 2 lata temu? Nawet dobrze nie pami臋tam. Mia艂em do艣膰 d艂ug膮 przerw臋 od cs (tak by艂em czysty, jednak na艂贸g wygra艂. Wpisa艂em w google "serwery do cs" czy co艣 takiego. Wasz link wyskoczy艂 mi jako pierwszy. Zacz膮艂em grac na codzie 800, tam tez dostalem 1 ssy od

@EvO

, kt贸ry d艂uuuuugi czas namawia艂 mnie 偶ebym zosta艂 adminem (jak ten czlowiek mnie denerwuje^^).

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Jakie s膮 Twoje odczucia co do naszej sieci i jej u偶ytkownik贸w?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Du偶o fajnych, ciekawych os贸b, zawsze znajdzie si臋 kto艣 do pomocy, chocia偶 rzadko wychodz臋 z mojego cod'a to jednak czasem si臋 zdarzy. Na forum multum konkursow, w kt贸rych s膮 ciekawe nagrody.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]To prawda. W ostatnich dniach "na j臋zykach" wielu Polak贸w jest temat wybor贸w prezydenckich. Co Ty o tym s膮dzisz?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]B艂agam Ci臋 nie poruszajmy tematu polityki, nie chc臋 si臋 藕le wypowiada膰... A wybory to jednak sprawa prywatna kto na kogo g艂osowa艂 ;) jednak musz臋 si臋 przyzna膰, 偶e nie da艂em rady wzi膮膰 udzia艂u w 1 turze bo siedzia艂em w pracy.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]No tak dla wielu to dra偶liwy temat. Powiedz nam co艣 mo偶e jeszcze o swojej ulubionej muzyce, mo偶e jaki艣 ulubiony wykonawca, piosenka?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Generalnie slucham rapu, ale mocniejsze brzmienie mi nie przeszkadza

. Ci臋偶ko wybra膰. Lubi臋 Zeusa, Ostr, Peje, Chade, S艂onia, Tau, Palucha ,Shellera, i ostatnio spodoba艂 mi si臋 K臋k臋

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Na sieci znalaz艂by艣 pewnie nie jedn膮 osobe z podobnym gustem. Niestety zbli偶amy si臋 do ko艅ca wywiadu, czy chcia艂by艣 kogo艣 pozdrowi膰?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]No jako艣 musz臋 sobie z tym poradzi膰 ze ju偶 koniec. :( Oh zawsze marzy艂em o tym 偶eby kogo艣 pozdrowi膰! Pewnie, 偶e chce. :D

, @kakadu

,

nie mog臋 zapomnie膰 o naszym serwerowym dziku!- @Malu. Jak rownie偶 cz艂owieka kt贸ry mnie tutaj zaci膮gn膮艂 i najbardziej denerwuje -

@EvO:*

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Wielkie dzi臋ki za wywiad i pozdrowienia. Trzymaj si臋 cze艣膰. :)

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]No dzi臋ki, narka. ;)

聽[/align]

[align=center]

聽[/align]

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Oczywi艣cie je偶eli chcesz pom贸c to nie mam nic przeciwko. Nie mam si臋 do czego przyczepi膰 :D

Jestem na tak.

ps. Redakcj臋 troszeczk臋 zaniedba艂em, gdy偶 mia艂em par臋 spraw do za艂atwienia. Zak艂adam, 偶e od pi膮tku b臋dzie mo偶na spodziewa膰 si臋 znowu codziennie jakich艣 nowych "pisanek".

Pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza

Ostatnio jest chyba osob膮, z kt贸r膮 najwi臋cej pisz臋. Niestety, musz臋 stwierdzi膰, 偶e na t膮 posad臋 si臋 nadaje. Ma du偶o czasu, odpowiednie umiej臋tno艣ci, a przede wszystkim du偶o ch臋ci. Warto da膰 mu szans臋, a nie zawiedzie.

Pozdrawiam

@NumberOne

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Recenzenta. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...